Skip to the content

Nyt fra Formanden - April 2024

Efter kalenderen er det forår, men det er svært at mærke på temperaturen og vinden er bidende kold. Der har været rigtigt flotte morgner med høj sol, men desværre også med rimfrost, som gør man ikke må spille på banen. Man skal ikke lægge vintertøjet inderst i skabet endnu. Der er mange der trodser vejret og kommer ud og får spillet nogle gode runder. Dejligt at se de mange aktive golfspillere.

Kontoret

På kontoret har de meget travlt med at tage godt imod nye medlemmer, og dem kommer der mange af -Dejligt. Bente er ved at have styr på klubbens bogføring. Jens bruger tid på den daglige drift af klubben, og holder ”mandags-møde” med alle ansatte og cafeen, så alle er med på hvad der skal ske i den kommende uge. Derudover bruger Jens tid på at tegne nye sponsorater og undersøge muligheder for at søge fondsmidler. Tak til Jens og Bente for den store indsats I yder for at vores medlemmer føler sig godt tilpas i klubben.

HUSK! der udleveres ikke bag mærker mere. Jeres DGU kort er dokumentation.

Nye medlemmer

Det går rigtigt godt på medlemssiden. D 19. april havde vi 1615 medlemmer og vi har budgetteret med 1492 for 2024. De to medlemstyper der har størst udsving i forhold til budgettet er senior med 72 flere medlemmer og studerende/ungdom med 27 flere medlemmer i forhold til budgettet. Klubben byder alle de nye velkommen og vi gør vores bedste for at de falder til blandt vores medlemmer, som gerne er behjælpelige hvis der er spørgsmål.

Banen

Lørdag morgen hørte jeg i radioen en metrolog udtale, ”nu går vejret fra gråt til gult”, hvilket jeg tolker som om vi nu får sol og varme, som er det vores bane trænger meget til. Vi må håbe at fjorten dage med sol og varme kan gøre meget for især vores greens, som vi desværre må sige har problemer. Ellers vil jeg ikke sige mere konkret om banen for det er Jens i samarbejde med Mads meget god til at informerer om på hjemmesiden Banestatus | Aarhus Aadal Golf Club og på Facebook. Ellers kan der siges at svanemor igen i år ligger på rede i søen mellem hul 1 og hul 2 – Dejligt, der er få gåsepar med gæslinger og så som noget nyt er der kommet fuglekasser op. Det er kasser til ugler. Mads har hørt at ugler kan være med til at bekæmpe muldvarper. Ole Svenningsen og Karsten Kruse her bygget uglekasser af overskudstræet fra køkkengårds beklædningen – Tak for det. Uglekasserne kan I bl.a. se i træerne på hul 4 og hul 6. Det kommer ikke til at hjælpe i år, men forhåbentlig er der ugler der gerne vil flytte ind ved vores bane og spise muldvarperne.

Turneringsudvalget

Den 13. april var der Åbningsturnering med meget flot tilslutning. Mange nye og unge spillere var mødt op. Der var dejlig morgenmads buffet i Cafe Ved Lund, hvor der var mulighed for at møde andre medlemmer. Udvalgets store ønske om godt vejr gik i opfyldelse, så efter turneringen blev der uddelt præmier fra Jyske Bank på terrassen i solskinsvejr og Cafe Ved Lund solgte ristede frankfurter – hvad mere kan man ønske sig. Tusind tak til Jyske Bank og turneringsudvalget.

Den næste turnering er forårsturnering d. 5. maj med Green2Green som sponsor. Husk at få dig tilmeldt.

Turneringsudvalget vil i år arrangere en mini turnering med efterfølgende spisning og bål til Sankt Hans. Der vil komme mere information om det. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Golfens dag

Søndag d. 14. april var der Golfens dag. Vi havde besøg af 80 potentielle golfspillere. Dagen forløb godt, dog viste vejret sig ikke fra den bedste side, det var en kold fornøjelse. Tusind tal til alle de frivillige der hjalp på dagen og stor tak til dem der havde arrangeret dagen.

Sportsudvalget

I år har vi 7 hold med i danmarksturneringen, her i blandt et damehold, som vi måtte trække sidste år på grund af manglende damer. Dejligt det kører igen. Held og lykke til alle holdene.

I regionsgolf har vi 6 hold med. Det er færre hold end vi tidligere har haft med. Der har været store problemer med at skaffe spillere. Især kvinder. Der kan være flere årsager til problemerne. Forløbet evalueres og i planlægningen af næste års turnering tages der højde for erfaringerne. Jeg håber meget at dem der nu spiller i år, får en god oplevelse. Held og lykke med det.

Sponsorer

Det går rigtig godt med at tegne sponsorater til vores dejlige klub.
Alle reklameskilte på teestederne på 18 huls banen er optaget. På 9 huls pay&play banen er der pt. enkelte ledige pladser.
Den nye erhvervsklub tæller nu over 20 deltagende virksomheder så også her oplever vi flot tilslutning.

I løbet af kort tid kan vi løfte sløret for ny hovedsponsor på 9 huls banen. Det glæder vi os til.

Kender du nogen eller er du selv interesseret i at blive en del af sponsornetværket / erhvervsklubben, så tøv ikke med at kontakte enten Asger Brodde tlf. 2183 1122 eller Jens på tlf. 2752 9848 og hør om mulighederne.

Den store skærm der sat op i ankomstområdet vil komme til at vise vores sponsorer.

Tusind tak til Jens og Asger for den store indsats.

Demo dag

Oli har arrangeret en demo dag, torsdag den 2. maj fra kl. 14.30 – 17.30, hvor vi får besøg af Cobra, Mizuno, Titleist og Taylormade. Bestilling af tid til opmåling skal ske via Oli, som I kan kontakte på mobil 6127 1364 eller på mail pro@aadalgolf.dk.

Salg af brugt dametøj

Salg af brugt tøj er en rigtig god ide. Ind til nu har tøjstativet stået lidt forskellige steder, og alle steder har ikke været helt velvalgte, når der samtidig skal tænkes på at klubhuset skal fremstå imødekommende og venligt for andre end golfspillere. Jeg har nu besluttet at tøjstativet skal stå i dameomklædningen i kælderen. Når man vil købe noget tøj, vil man ofte også prøve det, så med den begrundelse står det i omklædningen. Nu er der så bare det at man skal huske at gå i kælderen for at kigge efter om der er nyt på stativet. Jeg har et ønske til at dem der hænger tøj til salg, holder øje med om det bliver solgt, maks. 2. måneder så skal det fjernes igen og husk endelig at tage bøjlerne med. Håber meget at den løsning vil komme til at fungere.

Kunstudstilling

Det er dejligt at have kunstudstilling i kælderen med opkommende kunstnere, så man kan følge lidt med i hvad der sker på den front. Tak til de kunststuderende, som hjælper os med at gøre klubhuset mere levende. Håber mange har været forbi for at se udstillingen. I uge 18 skiftes der udstilling. En ny kunststuderende Tim Koefoed kommer og hænger op sidst på ugen.

Økonomi

Generelt går det godt og perioderegnskabet for 1. kvartal 2024 følger budgettet. Det er endnu tidligt på året, og det dårlige vejr giver visse tidsforskydninger både på indtægter og udgifter. Som omtalt ved generalforsamlingen skulle vi pr 31.03.2024 konvertere vores lån i Jyske Bank til en ny rentetilpasningsperiode. Som det er de fleste bekendt, er der høje renter for tiden. Vi undersøgte markedet og fandt den bedste løsning i samarbejde med Sparekassen Danmark og DLR-kredit. Det betyder vi har skiftet fra Jyske Bank til Sparekassen Danmark og håber her på et langt og godt samarbejde. Der er mange praktiske forhold forbundet med et bankskifte, så det kan gå lidt tid inden det er endeligt gennemført, hvorfor der vil være en periode, hvor vi bruger begge banker.

 

Med venlig hilsen

Klara Kruse

Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Om forfatteren

Klara Kruse

Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.