Forside

Spørgeskema

Kære medlem

I vores bestræbelser på løbende at udvikle Aarhus Aadal Golf Club har vi brug for dit feedback til at sikre de bedste oplevelser og størst mulige værdi af dit medlemskab.

Vi ønsker, at blive bedre til at forstå de forhold og faktorer, som har betydning for vores medlemmer og gæsters oplevelse af Aadalen. Denne viden giver os en unik mulighed for at udvikle en organisation, som hele tiden stræber mod at skabe den bedst mulige oplevelse for dig som golfspiller.

Vi mener, at den gode oplevelse for medlemmer og gæster i Aarhus Aadal Golf Club skaber det bedste grundlag for klubbens forsatte udvikling og drift.

Den 25. juli udsendes anden runde af Golfspilleren i Centrum, hvor du måske vil være blandt den 1/3 af vores medlemmer del som i denne omgang får mulighed for at give input. Hvis du modtager en e-mail invitation til medlemsundersøgelsen, håber vi, at du vil tage dig tid til at besvare undersøgelsen. Vi har brug for netop dit feedback og vil bruge dine input til den fortsatte udvikling af golfklubben.

På forhånd tak for din medvirken

Bestyrelsen

 

den 21. juli 2017

 

 

 

Få friske nyheder fra hjemmesiden
sendt direkte til din mail:

Delivered by FeedBurner

Nyheds liste
1 2 3 4 5 Næste

 

 

© Aarhus Aadal Golf Club · Brydehøjvej 35 · 8462 Harlev · Tlf: +45 86 94 26 77 · aagc@aadalgolf.dk
Hovedsponsorer:
 

Øvrige sponsorer:
Brdr. Møller A/S ·  Ormslev El  · Bygma, Viby · Brdr. Schmidt Vinhandel - Viby Centret · Per Kessel Byg Aps · Royalunibrew A/S · Thorbjørn Skoglund, Muremester Aps · Dancrete Aps · Malerfirmaet Møller Madsen · Vola · Jydsk Kloak Service A/S · Finn Bisgaard, Murermester · Ole Bay Jacobsen, Malermester  · Bech Andersen Consulting APS 

 Website CMS: dynamicweb.dk · Programmering: imade.dk · Design: underdogs.dk

 

GÃ¥ til Golf.dk
Gå til Facebook