Forside

Nyt fra formanden

Som tiden dog går. Det er pludselig mere end 4 måneder siden, jeg sidst skrev et indlæg. Det er jeg ikke tilfreds med, og det skal blive bedre for fremtiden f.eks. med et mindre indlæg en gang om måneden.

Sæsonen er også ved at slutte – og hvilket efterår! I store dele af efteråret har 18-huls banen været lukket i længere perioder på grund af vand. Det er en ringe trøst, at det er et problem der har ramt alle baner—ja vel alle udendørs sportsanlæg. Jeg har naturligvis ondt af jer medlemmer, der jo får for lidt fornøjelse her i efteråret. Det er dog en slags trøst, at vi har kunnet bruge 9 huls banen. Jeg har imidlertid også ondt af greenkeeper staben, der har kunnet konstatere, at græsset gror og gror, samtidig med, at de ikke kan køre med maskinerne på den bløde bane. Endelig skal de høre sure bemærkninger fra golfere, der åbenbart ikke kan acceptere, at de ikke kan spille på den store bane. Vi må håbe, at vejret arter sig, så det bliver muligt at få nogle omgange før vinteren sætter ind.

Vi havde 2 projekter ud over det sædvanlige i efteråret: Paragolfere blev indbudt til at prøve 9-huls banen. Formålet for os var at opnå lidt positiv omtale af banen og klubben. Dette mål blev nået ved en betydelig omtale i pressen og på TV 2 Østjylland. Det var imidlertid skuffende med fremmødet. Så selve matchen blev aflyst. Nu har vi forsøgt at sætte noget i gang, så må vi se om andre kan holde det i gang.

Vi har endvidere forsøgt gennemføre et P&P mesterskab på 9-huls banen. Det måtte også aflyses på grund af manglende tilslutning. Vi lærte, at sådanne aktiviteter nok hører hjemme i forsommeren, og at ambitionen vedrørende match fee skal sænkes fra de kr. 500 vi lagde ud med. Vi forsøger igen til næste år.

Klubmesterskaberne blev afviklet over 1 weekend i år. Hvorvidt det er den rigtige måde at gøre det på, er der delte meninger om. Det vurderes til næste års mesterskaber.

Nedsættelse af green fee i juli viste sig at være en succes. Så det vi satte til ved en sen start på året, blev der halet godt ind på. Vi har så til gengæld ikke fået så meget ind siden banelukningerne. Alt i alt ser det dog rimeligt ud.

I september var vores bane ”besat” af DGU til afvikling af 2 finaler. Endvidere var banen optaget en weekend til finaler i regionsgolf. Det hører med til at være medlem af DGU, men vi mister jo indtægter ved det. Lad os glædes over, at man har anset vores bane for at være god nok til det.

Økonomien har jo været ramt af en del ubudgetterede udgifter til bl.a. nyt adgangssystem, ny server og indlæggelse af fibernet, samt manglende indtægter den seneste måneds tid. På trods af det forventer vi at komme ud med et resultat der ligger lidt over budget.

Der har været arbejdet hårdt for at finde afløseren for Musta. På trods af mange emner, der har været afholdt møder med, er det endnu ikke lykkedes at finde personen.

Her i slutningen af oktober besluttede en enig bestyrelse at opsige samarbejdet med Stig Schwartz. Det var ikke nogen let beslutning, men vi synes, at tiden er kommet til at få en ændring på denne post. Vi siger Stig tak for samarbejdet og ønsker ham held og lykke i fremtiden.

Harlev, oktober 2017
Niels H. Graversen

den 27. oktober 2017

 

 

 

Få friske nyheder fra hjemmesiden
sendt direkte til din mail:

Delivered by FeedBurner

Nyheds liste
1 2 3 4 5 6 Næste

 

 

© Aarhus Aadal Golf Club · Brydehøjvej 35 · 8462 Harlev · Tlf: +45 86 94 26 77 · aagc@aadalgolf.dk
Hovedsponsorer:
 

Øvrige sponsorer:
Brdr. Møller A/S ·  Ormslev El  · Bygma, Viby · Brdr. Schmidt Vinhandel - Viby Centret · Per Kessel Byg Aps · Royalunibrew A/S · Thorbjørn Skoglund, Muremester Aps · Dancrete Aps · Malerfirmaet Møller Madsen · Vola · Jydsk Kloak Service A/S · Finn Bisgaard, Murermester · Ole Bay Jacobsen, Malermester  · Bech Andersen Consulting APS 

 Website CMS: dynamicweb.dk · Programmering: imade.dk · Design: underdogs.dk

 

GÃ¥ til Golf.dk
Gå til Facebook