Forside

Nyt fra formanden

Kære medlemmer

I ønskes alle et godt nytår. Vi må da have fortjent bedre golfvejr end i 2017. Det begynder at være temmelig enerverende med al den regn.

Udvalgene er i gang med at planlægge aktiviteterne for 2018. Jeg har også indtryk af, at klubberne i klubben er kommet ud af vinterhien.

Regningerne for kontingenter er sendt ud og det ser heldigvis ud til at betalingerne kommer ind som forventelig i modsætning til sidste år, hvor der skulle kæmpes mere for at få pengene i hus.

Strategiarbejdet er sat i gang med Torben Jørgensen som indpisker og tovholder. Jeg glæder mig til at se resultatet, der gerne skulle tjene som styresnor for bestyrelsen.

Regnvejret de seneste 5 måneder efterlader os med nogle ganske store udfordringer på banen. Især driving rangen er hårdt ramt af vandmængderne. Driving range har nu i længere tid været praktisk taget ubrugelig. Samtidig har vi haft store problemer med at få boldmaskinen til at fungere tilfredsstillende. Reetableringen af driving range og boldmaskine har højeste prioritet, men det er jo ikke nemt at få noget effektivt sat i gang, når overfladen er så blød, at ingen maskiner kan operere. Men som nævnt har rangen højeste prioritet.

Den 6. marts 2018 skal vi have generalforsamling. Jeg håber, at medlemmerne møder op og deltager i drøftelserne. Udkast til regnskab for 2017 og budget for 2018 er udarbejdet og bliver lagt frem senest 20. februar. Der mangler revisorgodkendelse, men resultatet kommer til at ligge på et overskud på godt kr. 300.000. Budgettet for 2018 viser et overskud på ca. kr. 100.000. Begge resultater er i overensstemmelse med det bestyrelsen tidligere har meldt ud. Bestyrelsen agter ikke at fremsætte forslag om kontingentændringer.

Vi er nogenlunde tilfreds med resultatet taget i betragtning, at der har været en del ubudgetterede udgifter i 2017. På positivsiden kan vi konstatere større greenfee indtægter og sponsorindtægter end budgetteret. Golfringen har også givet mere end budgetteret. Det er rart, at spillere udefra kan lide at spille på vores baner. 2018 bliver et hårdt år, hvor vi endnu engang må passe på pengene. Hvis der er nogen, der har kendskab til en, der kunne tænke sig at yde et sponsorat til klubben er han/hun meget velkommen uanset størrelsen!!

Jeg ønsker jer en rigtig god sæson, hvor jeg tror og håber, at vi kan stille et godt anlæg til jeres disposition.

Harlev, januar 2018

Niels H. Graversen
Formand for Aarhus Aadal Golf Club

den 29. januar 2018

 

 

 

Få friske nyheder fra hjemmesiden
sendt direkte til din mail:

Delivered by FeedBurner

Nyheds liste
1 2 3 4 5 6 Næste

 

 

© Aarhus Aadal Golf Club · Brydehøjvej 35 · 8462 Harlev · Tlf: +45 86 94 26 77 · aagc@aadalgolf.dk
Hovedsponsorer:
 

Øvrige sponsorer:
Brdr. Møller A/S ·  Ormslev El  · Bygma, Viby · Brdr. Schmidt Vinhandel - Viby Centret · Per Kessel Byg Aps · Royalunibrew A/S · Thorbjørn Skoglund, Muremester Aps · Dancrete Aps · Malerfirmaet Møller Madsen · Vola · Jydsk Kloak Service A/S · Finn Bisgaard, Murermester · Ole Bay Jacobsen, Malermester  · Bech Andersen Consulting APS 

 Website CMS: dynamicweb.dk · Programmering: imade.dk · Design: underdogs.dk

 

GÃ¥ til Golf.dk
Gå til Facebook