Forside

Nyt fra formanden

Den 7./8. april havde vi AM-dage, hvor der blev arbejdet lørdag og golf søndag. Desværre blev en del medlemmer snydt for fornøjelsen, da de havde disponeret efter, at det skulle være en uge før. Det kostede en del deltagere, men på trods af det, blev der udført meget arbejde. Et par af arbejdsholdene præsterede at få 60 ton sand fordelt på stierne! - så hvis I møder nogen med lange arme, kan det være fordi vedkommende har deltaget i dette arbejde!! Selv greenkeeperne var imponerede!

Vores problembarn er stadig Driving Range, der er meget våd. Dog har man med held fået boldopsamleren i gang, ligesom boldmaskinen virker igen. Rangen har stadig højeste prioritet.

Strategiarbejdet er nu rykket ind på bestyrelsens bord, hvor prioritering og økonomi vil blive fastlagt. I vil blive orienteret i takt med, at arbejdet skrider frem.

Økonomien kører som den skal, men vi mangler naturligvis nogle greenfee indtægter. Det håber vi at indhente, når nu vejret kommer med os!

Den 6. marts blev der afholdt ordinær generalforsamling, hvor bestyrelsen blev genvalgt. Bestyrelsen havde fremsat forslag til vedtægtsændringer. De var i hovedsagen konsekvensændringer af, at aktieselskabet er likvideret. Dog bør man være opmærksom på ændringen i § 3.4, hvor tidspunktet for udmeldelse og kategoriændringer er rykket frem til 31. oktober i stedet for 30. november.

Gert Kristensen fik årets lederpokal for sit store arbejde med baneservice. Endvidere havde bestyrelsen besluttet, at Alex Hansen skulle optages i Hall of Fame for sit mangeårige arbejde for klubben, herunder i en årrække som formand. Tillykke til jer begge!

Begynderudvalgets arbejde med uddannelse af nye golfere er startet. Der er etableret en ny kategori, der kaldes +37, så de der har et handikap over 37 har mulighed for at fortsætte deres udvikling på en rolig og, forhåbentlig, en rolig og attraktiv måde.

Sidste år forsøgte nogle energiske medlemmer at starte FREDAGS MATCHER, der havde til formål at spille parturnering nogle udvalgte fredage. Formålet er at styrke sammenholdet yderligere gennem spillet og sammenkomsten hos Musta efterfølgende. Indbydelse og vilkår for deltagelse er sendt rundt på mail den 11. april. Tag godt imod initiativet!!

Harlev, april 2018

Niels H. Graversen
Formand for Aarhus Aadal Golf Club

den 12. april 2018

 

 

 

Få friske nyheder fra hjemmesiden
sendt direkte til din mail:

Delivered by FeedBurner

Nyheds liste
1 2 3 4 5 6 7 Næste

 

 

© Aarhus Aadal Golf Club · Brydehøjvej 35 · 8462 Harlev · Tlf: +45 86 94 26 77 · aagc@aadalgolf.dk
Hovedsponsorer:
 

Øvrige sponsorer:
Brdr. Møller A/S ·  Ormslev El  · Bygma, Viby · Brdr. Schmidt Vinhandel - Viby Centret · Per Kessel Byg Aps · Royalunibrew A/S · Thorbjørn Skoglund, Muremester Aps · Dancrete Aps · Malerfirmaet Møller Madsen · Vola · Jydsk Kloak Service A/S · Finn Bisgaard, Murermester · Ole Bay Jacobsen, Malermester  · Bech Andersen Consulting APS 

 Website CMS: dynamicweb.dk · Programmering: imade.dk · Design: underdogs.dk

 

GÃ¥ til Golf.dk
Gå til Facebook