Golfbanen

På denne side vil der løbende komme information om banen og dens pasning.

 

 

 

5. april 2017

Som de fleste nok har registreret er der bare pletter på vore greens på 18-hullers banen på grund af svamp. Svampen blev slået ned allerede for 2 mdr. siden, og det er kun et spørgsmål om kort tid inden pletterne er væk, da der allerede er fin græs vækst i pletterne. Der skal varme til så vi krydser fingre for mere lunt og tørt vejr. Vækstlaget har det godt og er i bedre stand end det har været tilfældet de seneste 5 sæsoner. Greens gødes og topdresses løbende i den kommende periode så Aadalen igen i år får super greens.

18 hullers banen er fuldt åben for spil, men der gøres opmærksom på den ved rim frost lukkes i de tidlige morgen timer, men at der naturligvis åbnes igen i løbet af formiddagen når rimfrosten er væk.

 

29. november 2016

På grund af frost vil greens på den store bane være lukket resten af 2016. Der spilles til vintergreens og blå flag. Og der skal lægges op/tees op.

Al kørsel med golfbiler, scooter og løbehjul er indstillet.

Greens på 9 huls banen er åbne for spil.

21. november 2016

På grund af store mængder regn er greens stadig lukket på stor bane. Der spilles til vintergreens og blå flag. Og der skal lægges op/tees op.

Al kørsel med golfbiler, scooter og løbehjul er indstillet.

Greens på 9 huls banen er åbne for spil.

 

15. november 2016

På grund af meget vand og dårligt vejrvarsel er greens stadig lukket på den store bane. Der spilles til vintergreen og blå flag.
Og al kørsel med buggy, scooter og løbehjul er indstillet.  

9-hulsbanen er åben, men al kørsel med buggy, scooter eller løbehjul er også indstillet her på grund af de store vandmængder.

Greens på 9 huls banen er åbne for spil.

7. november 2016

Greens er lukket fra tirsdag morgen, 08.11.16, og ugen ud, hvilket skyldes de store mængder regn i weekenden og den tiltagende frost i ugens løb.

Der kommer løbende ny information ud på hjemmesiden, om åbne eller lukkede greens.

For at åbne greens igen, kræver det lidt medvind fra vejrguderne. Vi håber på lunt og tørt  vejr med højtryk.

Det er stadig muligt at spille på den store bane hele året, men når greens er lukket i en længere periode, vil flagene blive taget ind og der skal spilles til de blå vinter flag. Det betyder også at puttebaner og indspil ikke må benyttes.

Disse tiltag gøres for at sikre den bedst mulige overvintring af greens.

Danbo sløjfen har åbne greens hele året rundt, i alt slags vejr.

I ønskes en fortsat god sæson og på gensyn til gode greens i 2017.

 

 

© Aarhus Aadal Golf Club · Brydehøjvej 35 · 8462 Harlev · Tlf: +45 86 94 26 77 · aagc@aadalgolf.dk
Hovedsponsorer:
 

Øvrige sponsorer:
Brdr. Møller A/S · Globe Systems A/S · Ormslev El · Per Faurholt - Nybolig Højbjerg · Bygma, Viby · Brdr. Schmidt Vinhandel - Viby Centret · LaserTryk A/S · Per Kessel Byg Aps · Royalunibrew A/S · Thorbjørn Skoglund, Muremester Aps · Viby Tømrer & Snedker Aps · Dancrete Aps · Malerfirmaet Møller Madsen · Vola · Jydsk Kloak Service A/S · Finn Bisgaard, Murermester · Ole Bay Jacobsen, Malermester · Rød Billet

 Website CMS: dynamicweb.dk · Programmering: imade.dk · Design: underdogs.dk

 

GÃ¥ til Golf.dk
Gå til Facebook