For medlemmer

Undervisning og træningslektioner 2019 

Kære Aadal golfspillere

Sæsonen er lige om hjørnet og personligt er jeg begyndt at glæde mig rigtig meget til at den. Hvis I har brug for undervisning, har spørgsmål eller bare har lyst til at snakke lidt, så er I altid velkomne hos mig. Fra 1. marts kan man booke lektioner på golfbox.dk.  

Jeg vil igen tilbyde forskellige kurser i hverdagen samt de fleste helligdage. Nedenfor finder I en kort intro til nogle af kurserne.  

Gå til golf

Et kursus for alle som kan lide at træne i fællesskab i et godt træningsmiljø – samme koncept som at gå til fodbold eller tennis. I får en masse undervisning samt træningsøvelser, så I som spillere kan lære at træne selv. Onsdagshold fra kl. 17.00 – 18.30, torsdagshold fra kl. 19.30 – 21.00 og fredagshold fra kl. 09.30 – 11.00. Maks 6 personer per hold.

Hvis I er 4 – 6 personer som vil træne sammen på et andet tidspunkt, kan vi også finde ud af det. 

65 år + 

Det bedste ved golf er, at man altid kan blive bedre til at spille golf ligegyldig alder. Man er aldrig for gammel til at lære mere, og derfor har jeg specielle kurser for dem som er 65 år og ældre - I kan lære rigtig meget endnu 😊. Hver tirsdag fra kl. 09.45 – 10.45 og 11.00 – 12.00.

Klub 37

Kursus for dem som har 37 eller mere i hcp. Hver tirsdag fra kl. 18.45 – 20.00 hvor I kan få fællestræning med andre spillere på niveau med jer selv.

Kurser i Påsken

Palmesøndag, Skærtorsdag, Langfredag, lørdag samt mandag 2. påskedag.
Nærmere info følger.

Udover fælleslektioner kan man selvfølgelig også købe individuelle lektioner.

Både ved individuelle lektioner og fælleslektioner booker I selv tider i Golfbox når I har behov, lyst og tid, ligesom I selv bestemmer indholdet.  Jeg hjælper selvfølgelig gerne med gode råd.

I kan også sende mail til mig på pro@aadalgolf.dk eller ringe til mig på mobil 61 27 13 64 hvis I har brug for hjælp.

Hilsen Oli Barddal

© Aarhus Aadal Golf Club · Brydehøjvej 35 · 8462 Harlev · Tlf: +45 86 94 26 77 · aagc@aadalgolf.dk
Hovedsponsorer:
 

Øvrige sponsorer:
Brdr. Møller A/S ·  Ormslev El  · Bygma, Viby · Brdr. Schmidt Vinhandel - Viby Centret · Per Kessel Byg Aps · Royalunibrew A/S · Thorbjørn Skoglund, Muremester Aps · Dancrete Aps · Malerfirmaet Møller Madsen · Vola · Jydsk Kloak Service A/S · Finn Bisgaard, Murermester · Ole Bay Jacobsen, Malermester  · Bech Andersen Consulting APS  · Ditur.dk ApS

 Website CMS: dynamicweb.dk · Programmering: imade.dk · Design: underdogs.dk

 

GÃ¥ til Golf.dk
Gå til Facebook