Skip to the content

Dameklubbens medlemsbetingelser

Dameklubben er åben for alle kvindelige golfspillere i Aarhus Aadal over 18 år med et handicap på max. 54.

 

Kontingent 2023

Årskontingent er i år 500,00 kr.

Ønskes der blot at spille med en enkelt eller enkelte tirsdage, kan der spilles med som gæstespiller.

Gæstespillere fra både Aadalen og andre klubber kan deltage i vores almindelige tirsdagsturneringer for 75,00 kr.  Gæster fra andre klubber samt medlemmer i Aadalen på F-kontingent betaler endvidere det tilhørende green-fee.

Medlemmer af Aadalen kan være med på prøve 2 gange, hvor man kan gå med en fra Dameklubbens bestyrelse, før man beslutter sig for, om man ønsker at være medlem af Dameklubben. Ønsker man at være med i præmierækken betales 75,00 kr.

Du deltager ved at skrive dig på under klubturneringer samt før udspil indbetale beløbet på Mobilpay 818631. Gæstespillere indgår på lige fod med andre i præmierækkerne. Præmier kan hentes personligt ved førstkommende præmieuddeling eller gennem et af Dameklubbens medlemmer. Se turneringsplanen, hvornår der er præmieuddeling. Gæstespillere kan ikke kvalificere sig til Hall of Fame.

Nye medlemmer er meget velkomne - kontakt Birthe Gottlieb på telefon eller mail.

Indbetaling på konto: Reg nr. 7633 konto nr. 1047290, eller Mobilpay 818631. Husk medlemsnummer og navn på indbetalingen. 

Kun betalende medlemmer kan komme i præmierækken, dvs. at fra den dag medlemmet har indbetalt kontingent, kan medlemmet komme i præmierækken. 

 

Sponsormedlemsskab

Dameklubben vil meget gerne samarbejde med sponsorer. Vi er fleksible for forskellige former for sponsorater og finder gerne en form, der passer til den enkelte sponsor. Umiddelbart har vi forslag til tre forskellige sponsoater: 

  • Spillersponsorat
  • Matchsponsorat
  • Sæsonsponsorat.

Sponsoraterne giver som minimum ret til spil i Dameklubben for én person, der allerede er medlem af AAGC.

For yderligere information omkring Dameklubbens sponsorater henvises til vores side omkring sponsorer og "Tegn et sponsorat".

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.