Skip to the content

Tirsdagsturneringer

Tirsdagsturneringer

Dameklubben har fortrinsret på tirsdage fra kl. 14.00 til 17.00.

Man booker sig på en tid i golfbox inden søndag kl. 20. Efter søndag kan alle andre booke sig på ledige tider. I Juli måned er der ingen fortrinsret. Der kan man selv vælge sin tid, men selvfølgelig stadig helst med dameklubmedlemmer og i 3-bolde.

Du skal også tilmelde dig turneringen under klubturneringer senest mandag aften kl. 21.00.  

Fremgangsmåde:

  • 18 huller skal spilles på under 4 timer.
  • Scorekort printes ud, og udfyldes korrekt sammen med markøren.
  • Senest tirsdag formiddag vil du modtage et log-in, du skal bruge til at indtaste din score.
  • Skriv score, birdies og tættest på flaget på spillerlisterne, der ligger klar.
  • Alle resultater bliver omregnes til stableford points.

Bestyrelsen opfordrer de "gamle" medlemmer til også at spille med nye medlemmer. Undgå også at lave faste aftaler hver tirsdag for at fremme fællesskabet.

En spiller, der ikke er medlem af Dameklubben, kan undtagelsesvis bruges som markør.

 

Proportioner

Vi spiller i 3 lige store rækker. Hcp-grænserne vil blive revideret løbende med henblik på at opretholde tre grupper af samme størrelse.

Af turneringsplanen fremgår, hvilken turneringsform de forskellige rækker spiller, enten slagspil eller stableford og evt. alternativ tee-sted.

Stableford turneringer: Spilleren med højeste stableford point vinder. Ved lige point vinder spilleren med lavest Hcp. Ved lige point og ens Hcp afgøres stillingen ud fra højest point på sidste ni huller, sidste seks huller, sidste tre huller og endelig sidste hul.

Slagspil turneringer med Hcp (Nettoscore) Spilleren med lavest nettoscore vinder. Ved lige nettoscore vinder spilleren med lavest Hcp. Ved lige nettoscore og ens Hcp afgøres stillingen ud fra lavest nettoscore på sidste ni huller, sidste seks huller, sidste tre huller og endelig sidste hul.

 

Nærmest flaget

For alle normale tirsdagsturneringer er der præmie til den/de dameklubspillere, der kommer nærmest flaget  på hul 3, 5, og 14. Bolden skal være indenfor 1 flaglængde.

 

Diskvalifikation og no return

I tilfælde af diskvalifikation fra en turnering eller en no-return runde tæller spilleren med i antallet af spillere i turneringen, og der foretages derfor også regulering af spilleren i henhold til gældende CBA. Diskvalifikation og no return dækker også andre indlagte turneringer som nærmest flaget, længste drive, birdie-spil, drømmerunde.

 

Udover de almindelige tirsdagsturneringer er der en række andre konkurrencer - læs mere om:

 

Vores matchsponsorer:

Golfexperten Vild med vin              
Bergs-Vinimport Brdr. Møller

 

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.