Skip to the content

Turneringskalender

 

Turneringskalender for 2020 kommer i det nye år - sæsonstart bliver tirsdag 31. marts, med 9-hullers gunstart og efterfølgende spisning.

 

Gældende per 10.05.2019: Gruppe A (0,0-21,7) spiller slagspil. Gruppe B (21,8-27,9) og C (28,0-54,0) spiller Stableford. Hcp-grænserne revideres omkring 1. juli med henblik på at opretholde tre grupper af samme størrelse.

Årets golfer og Eclectic tæller hver tirsdag (både fra rød, blå og gul tee) på sommergreens med 18 hullers spil på hjemmebane til og med d. XX.XX.XX, dog ikke ved venskabs- og holdmatcher.

Nærmest flaget på par 3 hullerne 3-5-14, hul 11 i 2. slaget.  Bolden skal være på green og indenfor 10 m på alle huller. Korteste afstand vinder. Gælder ikke ved venskabs- og holdmatcher.

Dameklubben sponsorerer en præmie til puttekonkurrencen. Vinder findes ved puttekonkurrence over 3 tirsdage. 1 er tællende. Ved lige score vinder højeste handicap.

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tivivl om i kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den at mistet Out Of Bounds.