Skip to the content

Turneringskalender

 

Turneringskalenderen for 2023 kan du finde her 

Der spilles i disse rækker (er ændret pr. 5. juli 2023):

  • Række A:   0,0 - 24,7
  • Række B: 24,8 - 32,3
  • Række C: 32,4 - 54,0

Hvis der spilles slagspil er det med max. 10 slag pr. hul. Hcp-grænserne kan blive revideret løbende med henblik på at opretholde 3 rækker af samme størrelse. 

Nærmest flaget spilles på par 3 hullerne 3, 5 og 14. Bolden skal være indenfor 1 flaglængde. Gælder dog ikke ved venskabs- og holdmatcher.

I 2023 er der, i lighed med tidligere år, også nogle konkurrencer, hvor du konkurrerer dels individuelt men også i forhold til de øvrige:

  • Årets golfer. Efter endt runde bliver alle spillere hver tirsdag registreret i et skema (en for hver af A-, B- og C-rækkerne), hvor der gives point efter, hvor mange point, du har opnået. Se nærmere under Årets Damegolfer
  • Drømmerunde. Her kan du registrere de huller, hvor du i løbet af sæsonen har haft færrest slag og "lukke" dem efterhånden. Der tælles hver tirsdag (både fra rød eller blå tee) på sommergreens med 18 hullers spil på hjemmebane til og med den 27. september 2023, dog ikke i forbindelse med venskabs- og holdmatcher. 
  • Puttekonkurrencen. Den 16. maj, 11. juli og 5. september er udvalgt som de dage, hvor du kan notere dine puts. Ud af de tre tirsdage er den laveste for hver deltager tællende, og vinderen er spilleren med det laveste antal puts. Hvis to har samme antal vinder den med det højeste handicap. Dameklubben sponserer en præmie til den med lavest antal puts.

 

Tak til vores sponsorer:

Golf Experten Vild med Vin           
Bergs Vinimport Brdr. Møller A/S
Den Gamle Mølle Dorte Koefoed Keramik
Jensine Skejby Dyreklinik

Stenbrogård Bed & Breakfast v/ Jens Stenbro Olesen

 

 

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.