Skip to the content

Nyt fra formanden

Afslutningen af golfåret nærmer sig jo. Vi må konstatere, at det blev et efterår, hvor banen ikke var spilbar på grund af vand, der betød at banen blev så blød, at man næsten skulle færdes med gummistøvler, ligesom maskinerne ikke kunne bruges. Det gælder for de fleste andre baner omkring os, men det er jo en ringe trøst! Mange benyttede så 9-huls banen, der jo stadig er åben hele året. Det der så kan glæde og undre mig er, at greenfee indtægterne har oversteget budgettet.

Nå, nok med piberiet! Banelukningen bevirker, ifølge greenkeeperne, at vi, når vi vågner af vinterhien, mødes af fine greens. Det glæder vi os til.

Det blev paradoksalt nok året, hvor vi fik sikret vandforsyningen for fremtiden ved at få adgangen til brønden for enden af Driving Range. Så kom an sol, tørke, klima, klimalov og golfspillere. Vi vil være klar.

2019 blev også et år med mange aktiviteter. Det blev første år, hvor vi var medlem af frispilklubberne XL Golf. Det er gået virkelig godt, og der blev solgt 116 frispilsadgang til vores fuldtidsmedlemmer, det største antal i den tid vi har været med i frispilsordninger. Ordningen fortsætter i 2020 og koster kr. 900 for hele året. De der ønsker at være med, kan tilmelde sig ved at sende en mail til kontoret aagc@aadalgolf.dk . Man vil så modtage en faktura på kr. 900, der indbetales på en anvist konto.

Vi har desværre også i år haft problemer med boldopsamling og andre driftsforstyrrelser på Driving Range. Det er der meget fokus på. Vi undersøger for øjeblikket om det er en ide med robotter til klipning og/eller boldopsamling. I øvrigt tak for de, der hjalp med indsamlingen af bolde den 12. december. Der var mødt rigtig mange, så arbejdet var hurtig gjort.

Klubben har nu købt de 6 buggies, der har været lejet de seneste par år. Det giver os mulighed for en frihed til at lave en rabatordning for fuldtids- og hverdagsmedlemmer over 70 år. Den tanke er affødt af, at vi har fået det indtryk, at ældre medlemmer gerne vil opretholde golfspillet i yderligere nogle år, hvis det er muligt at leje en buggy til en attraktiv pris. Det vender vi tilbage med i begyndelsen af det nye år.

Der er også et par andre projekter vi kigger på: 1) Væggene i restaurationskøkkenet trænger til en renovering. 2) Toiletterne ved indgangen trænger til et ”make over”. 3) Det overvejes at overdække en del af terrassen.

Der dukker sikkert også andet op!

Økonomien har det stadigvæk godt og vi forventer et positivt resultat noget over budgettet.

På bestyrelsens vegne ønsker jeg alle medlemmer, ansatte og frivillige en glædelig jul og et godt nytår. Vi ses til næste år til mange runder golf på 1. klasses baner!

Om forfatteren

Niels H. Graversen

Tidligere formand for Aarhus Aadal Golf Club

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.