Skip to the content

Vintertid

Kære medlemmer,

Lidt info fra kontoret her inden vinteren melder sin ankomst for alvor.

Kontoret går på ’vintertid’ fra uge 43 (næste uge), og hen over vinteren vil der kun være åbent for telefoner og personlig henvendelse tirsdag og torsdag mellem kl. 10-14. Hvis du vil I kontakt med kontoret uden for disse tider, så send en mail på aagc@aadalgolf.dk.  Ved afholdelse af ferie vil jeg sende mail ud, lige som det vil fremgå af hjemmesiden.

Vintertid er ikke kun tiden, hvor vi mennesker hygger os inde i varmen – det gør nogle dyr også. Så klubben opfordrer alle, der har bagskabe, til at tømme jeres bag for gammelt chokoladepapir, shot glas og lignende. Med andre ord ryd op i jeres skab og jeres bag, så vi undgår ubudne gæster i bagladerne. Ved en fælles indsats kommer vi langt. Derudover anbefales det, at I evt. tager jeres bag med hjem, hvis I vil være sikker på, at der ikke bliver bidt hul i den. Det er medlemmernes egen forsikring, der skal dække evt. skader.

Ændring af medlemskab i form af nedgradering eller udmeldelse skal ifølge vedtægterne ske inden 31. oktober 2019 på en mail til kontoret.

Restauranten har planer om at holde åbent i vinter i det omfang, der er medlemmer på banen.  Forsøgsvis vil der være åbent tirsdag, onsdag og torsdag samt lørdag og søndag fra 10-16. I hverdagen serveres evt. suppe, en varm ret samt smørrebrød og i weekenden brunch. Check spisekortet eller spørg personalet. Mere info følger i en separat mail.  

Tak for en god sæson og rigtig god vinter til jer alle. Og på gensyn til foråret til endnu en super Aadal sæson.

Mange golfhilsner

Dorthe Fog
Kontoret

Om forfatteren

Dorthe Fog

Klubsekretær

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Restaurant: 22 66 97 94
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tivivl om i kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den at mistet Out Of Bounds.