Skip to the content

Begynderafslutnings­turnering

I nogenlunde tørvejr har klubbens begynderudvalg søndag afviklet årets afslutningsturnering for begyndere. Fra morgenstunden mødte 80 begyndere, hjælpere og hjælpetrænere op til fælles morgenmad i restauranten, så depoterne var fyldt op inden energien skulle brændes af på vores dejlige, men noget fugtige bane.

Efter turneringen var der hyggelig fællesspisning med dejlig mad fra restauranten og arrangementet sluttede med præmieoverrækkelse. Der blev kæmpet i 4 rækker om flotte præmier, som bl. a. var sponseret af GolfExperten, Middelfart Sparekasse, SuperBrugsen Hørning og malermester Ole Bay – og der var en præmie til alle deltagere. De 4 rækker blev vundet med hhv. 57, 40, 34 og 33 points, så man skulle ha’ en god dag for at komme øverst på leaderboardet.

Det har været en forrygende sæson med hele 131 startende begyndere, hvoraf 75 er blevet godkendt som golfspillere mens yderligere 15 har mulighed for at blive godkendt. En stor tak til Oli og de mange hjælpetrænere og hjælpere, som har bidraget til årets trænings- og turneringsaktiviteter.

Om forfatteren

Begynderudvalget

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Restaurant: 22 66 97 94
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.