Skip to the content

Invitationsturneringen 8. august 2020

Årets Invitationsturnering - flot sponsoreret af Glad for Vin i Viby Centeret (Peter og Johnny).

108 tilmeldte mødte op i strålende sommervejr og hedebølge, både vore egne medlemmer og de inviterede gæster. Efter godt 4½ time var alle i hus igen efter en tur rundt på den supergode bane - godt gennembagte, så der var god gang i udskænkningen af læskedrikke af forskellige slags inden præmieoverrækkelsen og den gode frokost fra folkene i restauranten.

Desværre har turneringslederen ved stor skødesløshed mistet scorekortene, og hukommelsen rækker ikke til at kunne huske vindere mm, så ingen nævnt ingen glemt. Der var dog fine præmier fra Glad for Vin til de tre bedste par i hver af de tre rækker + flagpræmier.

Stor tak til  baneservice, greenkeeperne for den flotte bane, til restauranten for frokost og hjælp til overholdelse af restriktionerne, til sponsor og ikke mindst til alle spillere og de inviterede gæster. Vi håber, I kommer igen næste år.

Venlig hilsen

Turneringsudvalget

 

Om forfatteren

Turneringsudvalget

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.