Skip to the content

Nyt fra formanden

Vi har overstået generalforsamlingen i god ro og orden, ja jeg vil ligefrem kalde det småkedeligt. I modsætning til nogle af vores kolleger, var vi så heldige, at vi fik den afviklet inden henstillingen om ikke at mødes i forsamlinger trådte i kraft.

Jeg undgår ikke at komme ind på Corona-virusset, der nu har hærget landet i et par uger. Det har naturligvis også præget aktiviteterne i vores klub.

Den 17. marts anbefalede DGU, at lukke golfbanerne af hensyn til smittespredning. Bestyrelsen endte op med at følge opfordringen. Senere fik vi en henvendelse fra Aarhus Golf Club om vi ville være med til at sende en fælles skrivelse til DGU. Mollerup Golf Club og Horsens Golfklub var også medunderskrivere. Det bevirkede, at bestyrelsen revurderede situationen og besluttede at åbne banerne for medlemmerne, som beskrevet i den mail der blev sendt rundt til jer fredag den 20. marts. Henvendelsen til DGU kan ses på hjemmesiden. Efterfølgende ser det ud til, at DGU vil overveje at lempe anbefalingen om at lukke for alle golfbaner. Man har lovet, at der kommer en afgørelse torsdag den 26. marts. Vi vil umiddelbart derefter orientere medlemmerne.

Indtil videre er der foretaget følgende tiltag:

  • Greenkeeperne har organiseret sig så de får meget begrænset kontakt indendørs. De vil arbejde på banen i det omfang de kan for blød bund.
  • Kontoret er midlertidig lukket for personlig betjening i 14 dage. Man kan blive betjent via telefon og mail som Dorthe og Hanne vil besvare i størst muligt omfang.
  • Oli har måttet indstille gruppeundervisningen indtil videre.
  • Begynderudvalget udsætter sine aktiviteter indtil der er normale tilstande igen.
  • Næste berammede bestyrelsesmøde (den 26. marts) udsættes.
  • AM/AM-weekenden den 28. /29. marts udsættes. Herom senere.
  • Åbningsmatchen fastholdes til den 18. april, medmindre Corona fortsat hærger.
  • Restauranten er lukket fra den 18. marts.
  • Klubben vil blive drevet under hensyntagen til Regeringens anvisninger.

Det hele skal dog ikke gå op i vira og sølleheder. Der sker også positive ting. Det er først og fremmest renovering af toiletter udskiftning af lamper til LED lys, samt maling og tæppeskift i kælderen. Tak til Finn Bisgaard, Jan Lemming og Ole Bay, samt Hammelsvang, der har givet et tilskud til tæpperne

Det skal også nævnes, at vi vil forsøge at afvikle et Aarhusmesterskab i Pay & Play på 9-huls banen den 23. maj. Det vender vi også tilbage med.

Der vil også blive afholdt et par Golfens Dag, hvor vi gerne skulle have besøg af nye medlemsemner.

På trods af alle gebrækkeligheder er vi i bestyrelsen ved godt mod, men det går os da noget på, at ingen kan sige noget om varigheden af angrebet. Det kan nok ikke undgås, at vi får en mindre greenfee indtægt i år end beregnet. Det kan betyde, at vi går i sparemode igen, men nu må vi se.

Restauranten har lanceret et nyt tiltag, der går ud på, at man kan købe et gavekort, der kan bruges i restauranten. Restauranten lægger 20% oveni, så et gavekort, hvis man f.eks. har et kort på kr. 100, får en købekraft på kr. 120. Baggrunden for det er, at MATO virkelig lider under virusangrebet, hvor de jo er tvungen til at holde lukket. Jeg håber I bakker op. Deres mailadresse er brasseriemato@gmail.com.

Harlev, marts 2020

 

Niels H. Graversen

Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Om forfatteren

Niels H. Graversen

Tidligere formand for Aarhus Aadal Golf Club

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.