Skip to the content

INVITATIONSTURNERINGEN 7.8.2021

Mellem skybrud og lyn afholdt vi lørdag den gode traditionelle Invitationsturnering, sponsoreret af Brdr. Schmidt, Glad for Vin i Viby Centret. Med de 92 tilmeldte  var der fint fremmøde på trods af truende dårligt vejr og mændenes OL-håndboldfinale (tillykke til dem med sølvmedaljen - super flot. Også godt klaret af vore to golfpiger i Tokyo - det var tæt på - og alle de andre dygtige sportsfolk - både med og uden medaljer.

Par-turneringen blev spillet i tre rækker og der var flotte vinpræmier mm. til de dygtige og heldige spillere med tæt opløb i alle rækkerne.

Heldigvis slap vi helt for regn- og tordenvejr, så vi tørre og trætte kunne nyde frokosten, som Niels og hans stab havde gjort klar i restauranten.

I hvert fald en stor tak til alle spillere, ikke mindst vore gæster, til greenkeeperne for den flotte bane, Glad for Vin, for de fine præmier og til restauranten for en dejlig frokost med retter fra nær og fjern.

Vi håber at se alle igen næste år.

Om forfatteren

Turneringsudvalget

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Restaurant: 22 66 97 94
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.