Skip to the content

Nyt fra formanden marts 2021

Det har været en underlig start på året. Coronabøvlet fortsatte. Vi havde i lang tid fastsat tidspunktet for generalforsamling til den 2. marts. Det blev dog hurtig klart, at det ikke ville være muligt at afholde generalforsamlingen inden udgangen af marts. Vi var jo nede på et forsamlingsforbud på over 5.

Efter råd fra DGI besluttede vi at tilrettelægge vores generalforsamling som om vi kunne gennemføre den som planlagt. Jeg ved ikke, om man kan forestille sig det surrealistiske i at forberede en generalforsamling, man ved ikke vil blive holdt!?

Det var det vi gjorde, og nu står vi med en generalforsamling, der er helt forberedt med indkaldelse, regnskab, budget, beretning og kandidater til bestyrelse og suppleanter. Så snart det bliver muligt, vil vi indkalde til generalforsamlingen. I vil opleve, at kun tilmeldte vil få adgang, men mere om det, når det bliver aktuelt.

Det har bragt bestyrelsen i den situation, at vi alene kan fungere som et ”forretningsministerium”, der kun kan disponere, hvad der er nødvendig for den daglige drift. Dog kan/skal bestyrelsen effektuere de beslutninger, der er lovligt vedtaget før den 2. marts. Det betyder f.eks., at renovering af køkken har kunnet iværksættes.

Som sædvanlig har 9-huls banen været åben hele vinteren. Stor bane åbnede fredag den 26. marts, hvilket svarer nogenlunde til, hvad vi plejer.

Jeg havde jo håbet, at jeg kunne annoncere restaurantens åbning før påske. Det lader sig desværre ikke gøre på grund af Corona, men der åbnes for udendørsservering den 21. april og indendørs den 6. maj. De nærmere vilkår vedr. afstand og antal kendes ikke endnu, men det er positivt for restauranten, at man kan komme i gang. Endvidere får man nu Corona pas at tage stilling til. Medlemmerne skal i gang med at installere en app MinSundhed.dk på mobilen.

Restauranten tilbyder ”take away” i påsken. Det må vi støtte.

Jeg ønsker jer alle en god sæson med uhindret brug af vore faciliteter.

Med venlig hilsen og god påske.

Niels H. Graversen
Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Om forfatteren

Niels H. Graversen

Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Restaurant: 22 66 97 94
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.