Skip to the content

AFSLUTNINGSTURNERING

Fin afslutning på turneringssæsonen - "i dobbelt forstand".

Dejligt efterårsvejr, lunt og vindstille, fint fremmøde (92 deltagere), god bane og god mad gjorde lørdagens Afslutningsturnering til en hyggelig dag i godt selskab. Sædvanen tro havde De Lokale Håndværkere og Handelsstand gjort det muligt at præmiere alle spillere med mindst en flaske vin plus alle ekstrapræmierne for nærmest flaget, længste drive mm. – ingen gik tomhændede hjem. Tak til Finn Bisgaard for den store indsats med at skaffe tilsagn fra alle sponsorerne – trods det midlertidige eksil i Spanien.

I turneringen blev vindere og runner up i de 6 rækker blev følgende:

Dame A: Helle Kaare /Tove Meinicke
Dame B: Tina Grace Herluf/Bodil Astrup
Herre A: Claus Eriksen/Kenneth Radoor
Herre B: John Møller/Per Winther
Herre C: Per B. Nygaard/Steffen Kastrup Nielsen
Herre D; Bent Larsen/Bjarne Aakjær Jensen

Tillykke til dem og de øvrige præmietagere, men ikke mindst tak til alle som deltog og gjorde det til en god dag på vores dejlige bane. Greenkeeperne havde som vanligt været tidligt oppe og gjort alt klart, og restauranten serverede en dejlig sen frokost, så det blev en god afslutning på turneringssæsonen.

Turneringen var også den sidste i denne omgang med Claus Christensen som turneringsleder, da Claus efter mange års tro tjeneste som formand for TU, har ønsket at træde af. Ny formand for Turneringsudvalget bliver Claus Eriksen (se billedet af, i daglig tale C1 og C2).


Turneringsudvalget glæder sig allerede til næste års sæson, men vil nu tage en lille puster, inden det hele starter igen til foråret – og forhåbentlig uden corona-restriktioner.

Tak for i år.

Om forfatteren

Turneringsudvalget

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Restaurant: 22 66 97 94
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.