Skip to the content

KLUBMESTERSKABER 2022

Klubmesterskaber 27.-28. august 2022

Klubmesterskaberne afvikles i år den 27. - 28. august med slagspl i aldersopdelte rækker, efterfulgt af hulspil, lørdag den 17. september.

Klubmesterskaberne i slagspil spilles fra scratch (dvs. uden spillehandicap) i 6 aldersrækker, og der spilles i alle rækker fra blå/hvid teested for henholdsvis damer og herrer. Dog spilles i veteran- og superveteranrækken fra rød/gul teested.
Der er en handicapbegrænsning for deltagelse på max. 36, og man skal være fuldtidsmedlem og have Aarhus Aadal som hjemmeklub. Vinderen af de enkelte aldersrækker er klubmester i slagspil.

De fire bedste damer og fire bedste herrer på tværs af aldersrækker kvalificerer sig til semifinaler i hulspil. Vinderne herfra går videre til finalen. Både semifinale og finale afvikles lørdag den 17. september.
OBS! Ønsker man som veteran eller superveteran at spille med om kvalifikation til hulspils-mesterskabet, kan man vælge at spille i seniorrækken, og man spiller i så fald fra blå/hvid teested. Dette vælger man ved tilmeldingen ved at svare ja på spørgsmålet herom.

Der skal være tilmeldt 3 spillere i en række for at kåre en klubmester - dog kun 2 i juniorrækken.
Der kåres ikke klubmester i hulspil, såfremt der ikke kan gennemføres en finale med to spillere.

Netto-slagspil:
I håbet om, at det vil tiltrække flere spillere - ikke mindst damerne - fortsætter vi i år det ekstra format if. med klubmesterskaberne, nemlig NETTO-Mesterskaber.
Dette sker i form af et Netto-slagspil, hvor der spilles på tværs af alle aldersrækker og teesteder i 2 rækker, 1 herre-række og 1 dame-række. Her spilles der slagspil med det normale spillehandicap. Der er særskilte vindere blandt dem der kun deltager i Netto-slagspillet.
Hvis man har valgt kun at være med i Netto-mesterskabet, spiller herrer fra gul tee og damer fra rød tee.
Alle, der deltager i de aldersbestemte rækker, er automatisk med i Netto-mesterskabet. Den samlede vinder (Klubmester i Netto-slagspil) kåres således til slut blandt alle, der har deltaget i klubmesterskaberne.

Flere detaljer og tilmelding som vanligt på Golfbox, - tilmeldingsfristen er torsdag den 25. august kl. 18.00. 
TILMELDING ER ÅBEN!

Om forfatteren

Turneringsudvalget

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Restaurant: 22 66 97 94
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.