Skip to the content

Kvinder & Golf

Har du lyst til at få rørt både kroppen og lattermusklerne, elsker du naturen og holder du af at møde nye mennesker? Så er Kvinder & Golf lige noget for dig.

Kvinder & Golf er et begynderforløb på 3 mdr., hvor den ugentlige golftræning er kombineret med fællesskab og forskellige sociale arrangementer; nogle gange efter træning og andre gange på andre tidspunkter.

I løbet af de 3 måneder vil du lære det basale i golfspillet. Du vil lære at slå de gode slag, begå dig på banen, skrive scorekort og få styr på de vigtigste regler. Du vil få træning i vores træningsområde, men også masser af tid med spil på banen.

Samtidig vil du få en stor gruppe nye golf veninder, der ligesom dig er helt nye i golfens verden. Under hele forløbet vil I blive fulgt af vores træner og en flok søde hjælpere, så du aldrig føler dig alene.

Forløbet koster 1299,- kr. og prisen dækker træning, sociale aktiviteter, en velkomst-pakke, en polo, låneudstyr samt vouchers til forplejning  mv. hen over de 3 måneder.

Du kan se hele programmet på vores her.

Første mødegang er søndag d. 1. maj kl. 14. Vi glæder os til at se dig!

Der er plads til 22 deltagere efter "Først til mølle"-princippet.

Om forfatteren

Kontoret

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.