Skip to the content

Sommerturnering 2022 - Restaurant Globen Flakket

Så er Turneringsudvalget klar med årets Sommerturnering, sponsoreret af Restaurant Globen Flakket, som også tidligere har ydet fremragende service og mad i forbindelse med sommerturneringen.

Vi spiller ud med løbende start fra kl. 8.30, lørdag den 2. juli 2022.

Rammen for turneringen som den plejer:
Match om formiddagen og hyggelig sammenkomst på restauranten ved aftenstide med fælles præmieoverrækkelse, spisning og hygge - gerne med ledsagere, der er plads til 70 i alt i restauranten. MENUEN kan ses her. Matchen spilles som flagmatch, dvs. man spiller så længe, man stadig har slag tilbage i forhold til ens spillehandicap. De, der når længst, vinder! Som noget nyt har vi indført et max. antal slag på hvert hul på 10 slag - så skulle de forhåbentlig række lidt længere!

 

Turneringen er en åben turnering, dvs. kender I familie eller venner fra andre klubber kan disse også deltage mod at betale den relevante greenfee.

Læs nærmere om tilmelding, priser, ledsagere mm. på Golfbox, hvor der også nu er åbent for tilmelding. Afbud som registreres i Golfbox inden fristens udløb 30.5., modtager sit gebyr tilbage.

Vi glæder os og håber at se rigtig mange til en hyggelig dag og aften.

Om forfatteren

Turneringsudvalget

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Restaurant: 22 66 97 94
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.