Skip to the content

Nyt fra formanden oktober 2022

Efteråret er over os, men det er nok sjældent at man kan sige, om en parkeringsplads, at den er flot. Det er vores lige nu. De sidste 2 – 3 uger har de fine træer lyst op på parkeringspladsen. Så selv i det lidt kolde efterår byder klubben vores medlemmer og gæster velkommen på bedste vis. Og endnu bedre, i fredags blev en ny Aarhus Aadal Golf Club kampesten sat op ved indkørslen til klubben. Det er en god velkomst. Tusind tak til Annette og Jørn Møller for stenen. Det gamle skilt vil blive erstattet af en flagstang med logo flag.

Kontoret
Kontoret går fredag d. 28. oktober over til vinter åbningstider: tirsdag og torsdag fra kl. 10 – 14.

I forbindelse med at mange af klubbens medlemmer har set stillingsannoncen har jeg fået spørgsmålet – har vi virkelig 1400 medlemmer. Det har vi, fordelt på forskellige medlemstyper. Nedenfor har jeg lavet en overordnet oversigt:

9 – huls medlemmer                151

Begyndere                                48

Flex medlemmer                      307

Junior medlemmer                     53

Ungdoms medlemmer                86

Fuldtids medlemmer                 751

P&P/Ældresagen                       108

Prøvemedlemmer                       82

Altså vi har i alt 1586 medlemmer, når alle er talt med.

Kontingent
Hvis man ønsker at ændre sit medlemskab til næste sæson, skal man HUSKE at gøre det inden d. 31. oktober 2022. Hvis man ikke gør noget, vil det medlemskab man har i 2022 være det samme i 2023.

Restaurant
Restauranten vil som vanligt være lukket for servering fra d. 1. november til d. 28. februar.

Den 31. oktober stopper Camillas Diner ved Erik Krejbjerg i restauranten. Vi siger tak for samarbejdet selv om det blev kortere end vi havde forventet.

Vi glæder os til at byde Anders Lund velkommen som forpagter d. 1. november. Det nye navn for Cafeen bliver VedLund. Efter d. 8. november vil der være mulighed for at få mad ud af huset og lave arrangementer i selskabslokalet. Anders skal bruge en uge på at indrette køkkenet som han ønsker. Men man kan i løbet af uge 42 gå ind på hjemmesiden www.vedlund.dk og bestille julefrokost, nytårs mad samt andre menuer. Hvis man har andre ønsker om mad, er man altid velkommen til at kontakte Anders på kontakt@vedlund.dk. Håber I alle vil tage godt imod Anders.

Banen
I den nærmeste fremtid vil der blive probbet på greens og efterfyldt med brændt grus, som er tørt og derfor hurtigere falder ned og fylder hullerne ud, så greens bliver spilbarer. Der kommer info på GolfBox, når det sker.

Idekatalog Banen
Vi har nu valgt at den første opgave i idekataloget, der skal løses, er stien ned fra hul 5, så vi ikke får flere skader på den stejle bakke. Der er lavet aftale med Danjord om at udføre opgaven. Den nye sti vil gøre, at os der spiller fra rød tee, får lidt længere at gå fra green på hul 4, men hellere det end et uheld. Håber alle vil tage godt imod løsningen. Hul 5 vil blive lukket under ombygningen (forventet 2-3 udvalgte dage). I får nærmere besked når arbejdet påbegyndes.

Idekatalog Bygninger
Nu har vi fokus på at få forbedret lydniveau i restauranten. Vi er ved at få udført lydberegninger, så vi er sikre på at, det vi gør bliver godt. Samtidig er vi ved at hente tilbud på opsætning fra to tømrere. Vi håber på at det kan blive udført i januar måned, hvor der er mindst aktivitet i klubben.

Vedligeholdelse

Vi har besluttet at vaskepladsen ved siden af buggy P-pladsen (private buggy) skal gøres færdig. Det vil sige der skal lægges ny belægning i 3 meters bredde. I samme omgang har vi besluttet at belægningen skal videreføres ind på buggy P-pladsen, så det alt i alt kommer til at fungerer bedre og se bedre ud. Vi har fået tilbud fra Danjord, som vil løse opgaven. Når tiden er inde til at opgaven skal udføres, vil buggy-ejerne blive kontaktet.

Dem af jer som kommer i bagdepoterne, har nok undret jer over at SMART boxene til indfangning af rotter ikke er kommet op endnu. Der har været leveringsproblemer, men de kommer op på tirsdag, så må vi håbe de hurtigt giver effekt. Med hensyn til opretning af gulvene er der endnu ikke fundet en løsning. Vi vil dog gerne stadig have tømt depotet for bags senest d. 1. november. Håber det er muligt for alle. Skabet efterlades åbent. Tag hængelåsen med eller sæt den på nettet.

Afslutningsturnering
Det var en fin turnering og godt gået turneringsudvalg at I havde sørget for godt oktober vejr. Der var masser af præmier. Tak til sponsorerne for dem. Det var på alle måder en god afslutnings turnering for sæsonen. Vi håber på mange vel tilrettelagte turneringer i den kommende sæson. Tak for indsatsen til turneringsudvalget i 2022.

Økonomi
Vi følger stort set budget. Greenfee indtægterne fra P&P er under budget, men det bliver opvejet af medlemmer, som har opgraderet medlemskab.  De stigende priser på EL, brændstof og kunstgødning udfordrer budgettet både indeværende år 2022 og sandsynligvis også i 2023. Til dato vurderer vi at vi vil få et positivt resultat for indeværende år.

Med venlig hilsen

Klara Kruse
Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Om forfatteren

Klara Kruse

Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Restaurant: 22 66 97 94
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.