Skip to the content

Nyt fra formanden februar 2023

Godt nytår til alle dem jeg endnu ikke har set i 2023. Jeg håber alle ser frem til en ny og lang sæson med masser af golf på vores fine bane, og hygge og samvær i Cafeen Ved Lund. Nu venter vi bare på at komme i gang med golf igen. Vel mødt i 2023.

Kontoret

Kontoret har vinteråbningstider kl. 10 – 14 tirsdag og torsdag frem til d. 27. marts.

  1. marts tiltræder vores nye Golf manager Jens Elvang Gøransson. Tag godt imod Jens. Jens har et overlap med Dorthe indtil d. 31. marts, hvor Dorthe har sidste arbejdsdag. Vi er mange der gerne vil sige farvel og tak til Dorthe, for indsatsen og den gode betjening, samt ønske hende alt godt fremad.

Klubben inviterer til afskeds reception i Cafeen fredag d. 31. marts kl. 15.00.

Cafeen - Ved Lund

Velkommen til Anders Lund. I anledning af åbning af Cafeen inviterer Anders Lund til reception lørdag d. 4. marts kl. 14.00 – 16.00, hvor Anders serverer god kaffe og hjemmebagt kage.

Fra d. 1. marts er Cafeen åben alle ugens dage. Åbningstiderne mandag til torsdag 10-21 & fredag til søndag 10-18, alt efter om der er spillere på banen. Åbningstiderne vil blive annonceret på hjemmesiden og på døren til Cafeen.

Jeg glæder mig meget til en sæson hvor man kan spise god mad i klubben, i en cafe der oser af stemning hvor man har lyst til at blive lidt længere.

I selskabslokalet er der som bekendt sat akustik loft op og de store lamper har fået lysdæmpning. Anders har afholdt den første fest i rummet, og der var stor tilfredshed med lokalet.

Banen

Banerne er stadig noget våde, men spilbare. Der spilles stadig til vinter huller på 18 – huls banen og fra måtter på 9 – huls banen.

Træning

Der vil igen i år blive mulighed for træning ved Oli, som har lagt træningsprogram/tider ud på hjemmesiden og i Golfbox. Det kan varmt anbefales af flere grunde – man bliver bedre til golf og møder andre medlemmer end dem man altid spiller med.

Generalforsamling

2. marts er der generalforsamling kl. 18.00 i VIA University College, Ceresbyen 24, Auditorie A0.41. Der er udsendt særskilt indkaldelse. Sæt kryds i kalenderen.

Lige inden generalforsamlingen starter, vil vores nye Golf manager Jens Elvang Gøransson præsentere sig selv.

AM – dag

Arbejdende medlemmers dage er fastlagt til d. 25. marts hvor der arbejdes og 26. marts hvor der spilles en velfortjent runde golf på stor bane. Sæt et stort kryds i kalenderen denne weekend til klubarbejde og hyggeligt samvær.

Tuneringsudvalg

Turneringsudvalget har igen i år lavet en god turneringsplan. Planen er lagt ud på hjemmesiden, så jeg vil opfordre jer alle til at få datoerne skrevet ind i jeres personlige kalender, så I ikke kommer til at lave andre arrangementer på turneringsdagene.

Bagdepoterne

Bagdepoterne står nu klar til indtagelse efter to arbejdsdage hvor deltagerne ydede en stor indsats. Tusind tak for det. HUSK! Altid at tømme bagen for madpapir, tomme flasker af alle typer, så vi kan undgå at rotterne kommer ind igen. Håber I alle vil gøre en indsats for at holde bagdepoterne rene. PÅ FORHÅND TAK!

Økonomi

Vores regnskab for 2022 er afsluttet og viser godt resultat. Det er tilgængeligt på hjemmesiden under indkaldelse til generalforsamling. Budgettet er lagt for 2023, hvor i der er taget højde for de kendte omkostninger i 2023. Alt sammen vil blive fremlagt på generalforsamlingen.

 

Med venlig hilsen

Klara Kruse
Formand for Aarhus Aadal Golf Club

 

Om forfatteren

Klara Kruse

Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.