Skip to the content

Tilmelding til RegionsGolf 2023

Nu er det blevet tid til at du skal tilmelde dig Region Golf, hvis du kunne tænke dig at spille med på et af klubbens hold i 2023 sæsonen.

Igen i år har AAGC tilmeldt hold til RegionsGolf Danmark`s 2 turneringer i Vest. RegionsGolf Danmark er en landsdækkende golfturnering for mixed hold. Et mixed hold består af 2 damer og 4 herrer, der til hver kamp skal spille 1 dame single, 3 herre singler og 1 Foursome (mixed par) match. Kampene afvikles som hulspil, hvor der spilles fra scratch (uden handicap). Holdene inddeles i puljer af 4 hold, så der skal spilles 3 hjemme- og 3 ude-kampe.

Uanset om du har spillet RegionsGolf før eller ej, er du velkommen til at tilmelde dig.

Igen år tilmelder du dig via golfbox. Gå ind under ”klubturnering”, når du er logget ind på golfbox. Du kan også benytte link nedenfor

RegionsGolf 2023 – Tilmelding

eller kopier følgende og sæt ind i din browser https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3828032

Bemærk venligst, at du skal være fuldtidsmedlem i AAGC for at kunne deltage på et af klubbens hold i RegionsGolf Danmarks turneringer.

Tilmeldingsfrist: HURTIGST MULIGT, og gerne inden den 31. marts 2023

Turneringen begynder den 17/4-2023 for et par af holdene, så kaptajner sætter holdene i begyndelsen af april måned. Du hører nærmere fra kaptajnen på det hold du bliver tilknyttet, i begyndelsen af april måned.

  1. Har du tidligere tilmeldt dig via forhåndstilmeldingen, så er din tilmelding overfør. Du bedes derfor venligst tjekke om du registeret som tilmeldt, hvis ikke så tilmeld dig blot igen.

Du kan læse mere om RegionsGolf Danmark turneringerne på deres hjemmeside https://regionsgolf.dk/

Du er altid velkommen til at kontakte klubens koordinator for RegionsGolf Niels Brix (zub_brix@hotmail.com), hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmeldingen.

Med sportslig golfhilsner

Sportsudvalget og Kaptajnerne for RegionsGolf

 

Om forfatteren

Sportsudvalget

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.