Skip to the content

Nyt fra formanden

2018 er slut. Det har været et år med megen aktivitet i vores golfklub.

Der har således været fortsat aktivitet vedr. strategiprocessen. Aktiviteten har været så stor, at man kan få den tanke, at vi har fortsat processerne med realisering af handlingsplaner inden vi har fået formuleret en egentlig strategi. Der er således f.eks. iværksat maling udvendig, købt nye stole til restauranten og bestilt maling af samme. Alt skal fremstå pænt og indbydende ved sæsonåbningen. Der kan givetvis rettes megen kritik mod en sådan fremgangsmåde i en strategiproces, men det må en utålmodig formand så tage til sig!

Banen har haft en hård sommer med tørke, men takket været en stor indsats af greenkeeperne er vi kommet nogenlunde igennem de vanskelige forhold således, at banen kan stå flot til sæsonåbningen i 2019.

Jeg mener også at kunne registrere, at vores gæster, der kommer i weekenden, nu bliver modtaget med hjælpsomhed fra vores baneservice, der har påtaget sig opgaven med at bemandingenogså i weekenden. Imødekommenheden er en proces, der kræver noget af os alle, og aldrig bliver færdig.

Mange medlemmer har efterlyst en markedsføring af klubben. Ole Peter Jensen har sammen med Peter Vetteli kæmpet med denne opgave gennem en stor del af året, og nu ser det ud til, at der kan præsenteres noget materiale, der kan bruges. Dette projekt hænger sammen med en fornyelse af vores hjemmeside. Kenneth Radoor har påtaget sig opgaven. Det er jeg meget tryg ved, da Kenneth jo har et indgående kendskab til den nuværende hjemmeside, og i det hele taget har stor kompetence på dette område.

Som tidligere oplyst er vi udtrådt af Golfringen, og er i stedet blevet en del af XL-Golf, alt pr. 1. januar 2019. De der ønsker at blive en del af XL-Golf, skal lade sig registrere på kontoret, når der åbnes igen efter nytår. Det koster kr. 900 at være medlem. Kunheltidsmedlemmer kan blive medlem af XL-Golf.

De der har fulgt med i kommunikationen fra bestyrelsen, vil vide at vi i efteråret søgte en deltids administrativ medarbejder, der i hovedsagen skal varetage bogføringen, men også skal aflaste Dorthe. Denne nye medarbejder er nu ansat. Vedkommende hedder Bente Riberholt og kommer fra Stensballegaard Golf, hvor hun har været ansat i 2 – 3 år. Bente har i en årrække været ansat hos Tange Sø Golf, og har således et indgående kendskab til golfbranchen. Jeg håber I vil tage godt imod Bente, der tiltræder den 15. februar.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til Ann-Louise, der har hjulpet os med bogholderiet det seneste 1 – 2 år. Ann-Louise har gjort en kæmpe indsats med at rydde op i bogholderiet på et tidspunkt, hvor bogholderiet lå i kaos efter et mislykket eksperiment med at lægge bogholderiet ud af huset.

Økonomien er stadigvæk i en god gænge, hvor vi kan se frem til at komme ud med det budgetterede resultat på ca. kr. 100.000 i plus. Likviditeten har det også godt.

Der afholdes generalforsamling i Stakladen den 26. februar 2019. På valg er undertegnede, 3 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter. Alle modtager genvalg, men det er jo ikke ensbetydende med, at andre ikke kan opstille.

Harlev, januar 2018

Niels H. Graversen

Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Om forfatteren

Niels H. Graversen

Tidligere formand for Aarhus Aadal Golf Club

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.