Skip to the content

Kære gæst,  

Vi vil være glade for at byde dig velkommen i Aarhus Aadal Golf Club, og samtidig vil vi være stolte over, at du vælger at spille netop vores bane. 

Du vil helt sikkert ikke fortryde dit valg. 

Uanset om du er elitespilleren, der går efter udfordringerne i spillet eller du er ude for at få en hyggelig dag i dejlig naturomgivelser, så kan vores bane tilbyde det hele – svære indspil til godt beskyttede greens med ”umulige” pindplaceringer og samtidig en betagende udsigt til Aarhus Aadal og Jeksendalen, bare for at give et par eksempler. 

Vores venlige personale og Baneservice står klar til at hjælpe dig, hvad enten det drejer sig om at finde vej på anlægget eller i vores store, funktionelle klubhus eller om at leje en trolley eller golfbil. 

Ønsker du at varme op inden runden, kan du anvende vores ekseptionelt fine træningsområde. Her kan du naturligvis også få undervisning af en vores Pro Oli.

I et af de store omklædningsrum kan du tage et bad, inden du går i caféen eller restauranten. Her vil et professionelt personale gøre sit yderste for, at dit ophold i Aarhus Aadal Golf Club bliver en positiv oplevelse fra start til slut.

Greenfee

Hvad koster det ?

Kørselsvejledning

Alle veje fører til AAGC

Faste spilledage

Disse dage spiller "klubber i klubben"

Træningsmuligheder

Hvis du "bare" vil træne, så er det også muligt

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.