Skip to the content

Afslutningsturneringen 2020

Kære alle.

Vi må desværre meddele, at Turneringsudvalget har besluttet at aflyse Afslutningsturneringen den 10. oktober. Dette sker i lyset af det forøgede smittetryk fra corona´en og fokus på at imødegå så mange ikke nødvendige smittekilder som muligt.

Vi er både kede af og ærgerlige over aflysningen, men vi mener ikke, at det vil være hensigtsmæssigt, rimeligt og forsvarligt at gennemføre med risiko for at viderebringe smitte. Vi vil nødig stå i en situation, hvor en smittespredning kan føres tilbage til Aarhus Aadal , når politikere og sundhedsmyndigheder opfordrer til at vise samfundssind og til at undgå unødvendige større sammenkomster. Det er ikke hensigtsmæssigt at løbe den risiko.

Det har på mange måder været et mærkværdigt turneringsår - kun 3 turneringer og klubmesterskaber er det blevet til - men vi håber at kunne vende stærkt tilbage i 2021. 

Rent praktisk vil alle, som er tilmeldt turneringen, og som har betalt turneringsgebyr, få dette refunderet hurtigst muligt.

Vi håber at krisen er ovre, når vi når foråret, og at se rigtig mange til de kommende turneringer.

Med håb om jeres forståelse og venlig hilsen

Turneringsudvalget
Claus Christensen, formand

Om forfatteren

Turneringsudvalget

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.