Skip to the content

Nyt fra formanden marts 2022

Så er der kommet ny formand og dermed ny forfatter på Nyt fra formanden. I vil opleve at informationsbrevene bliver anderledes, da jeg har en helt anden baggrund end Niels. Jeg er uddannet Bygningsingeniør. Har arbejdet 6 år som rådgivende ingeniør, inden jeg blev ansat ved Bygningskonstruktøruddannelsen, hvor jeg har været ansat i 27 år. 5 år som leder af uddannelsen, som indebar jeg tog en lederuddannelse, hvilket jeg forventer at få brug for som formand. I de øvrige år arbejdede jeg med skemaplanlægning og undervisning. Som underviser tager man en voksenpædagogisk uddannelse – måske får jeg også brug for den i Aarhus Aadal Golf Club.

Klubben er – som i ved – i god form og har de senere år været inde i en god økonomisk udvikling. Den trend ønsker jeg vi kan fortsætte, samtidig med at jeg også gerne vil videre udvikle Aarhus Aadal Golf klub indenfor det muliges kunst og under rettidig omhu.

Generalforsamlingen
Endnu en gang tak for valget som formand i forbindelse med generalforsamlingen den 3. marts. Tre fra den siddende bestyrelse ønskede at træde ud af bestyrelsen. Vi var i den heldige situation at mange nye medlemmer ønskede at træde ind i bestyrelsen, så med kampvalg stemte medlemmerne de nye folk ind i bestyrelsen. Tak for den aktive deltagelse. Den nye bestyrelse havde et meget stort ønske om at sige en helt særlig tak til de afgående Niels H. Gravesen, Ole Peter Jensen (OP) og Keld Nomanni, for deres indsats i klubben. Hvis det ikke var for dem, havde vi måske slet ingen klub. De fik forhandlet en løsning på plads i 2016, da banken var ved at opgive os.

Æresmedlem
Den nye bestyrelse har indført en ny titel i klubben – ÆRESMEDLEM. Kriterierne for at blive æresmedlem, hvad det indebærer og hvem der kan tildele titlen, kan nu ses på hjemmesiden. Niels, OP og Keld lever op til alle kriterierne, men specielt kriteriet – ”Ved sin indsats have sat sig spor i foreningens historie” – lagde vi i bestyrelsen vægt på. Endnu en gang tusind tak til dem.

I klubben kan man også blive udnævnt til Hall Of Fame, en titel der blev indført i 2016. Den titel er indtil nu tildelt tre personer i klubben. 2016 – Inge-Merethe Aggergreen, 2017 Kenneth Radoor, 2018 Alex Hansen.

Konstituering af bestyrelsen
D. 10. marts havde vi konstituerende bestyrelsesmøde. Torben Jørgensen blev valgt til næstformand. Uffe Pedersen fortsætter som kasser. Forretningsudvalget FU kommer til at bestå af Klara Kruse, Torben Jørgensen, Uffe Pedersen og Dorthe Fog som sekretær. Vi ser meget frem til samarbejdet i bestyrelsen og i forretningsudvalget.

Olis træningsrum
Rummet står snart klar. Der er udskiftet port, så alle frit kan spille uden risiko for at slå op i porten. Der bygges et skab i rummet til Olis udstyr og der monteres en ny dør til lokalet. Senere på foråret, når alt er tørt, vil lokalet blive malet. Vi håber de nye træningsfaciliteter giver Oli gode muligheder for at træne klubbens medlemmer.

Restauranten
Der er i vinteren gjort et stort stykke arbejde i køkkenet, for at gøre det klar til godkendelse fra sundhedsmyndighederne. Vi er næsten i mål og har modtaget en glad smiley med nogle betingelser, som er under udbedring. Vi forventer alle betingelser er udbedret ved sæsonstart. Tak for indsatsen til dem der har bidraget til at det er blevet så godt.

Frivillige
Foreningslivet er afhængigt af frivillige, og her er vi heldige, at vi har rigtig mange frivillige der er med til at holde vores bygninger, bane, anlæg, terrasse, parkeringsplads og områderne generelt omkring klubhuset, så vi fremstår som en veldrevet klub. Det er vi meget taknemlige for, ikke mindst fordi vi så kun ved lidt større længerevarende opgaver er nødt til at hyre håndværker til at udføre arbejdet.

Der er også mange frivillige der arbejder i udvalg og klubber i klubben. Det er vi også meget taknemlig for.

Aarhus Aadal Golf Klub er i meget stor udstrækning baseret på en væsentlig stor indsats fra mange frivillige. Vær sikker på at jeres indsats hver og én af jer - er bemærket. Vi skal ALLE i klubben være taknemmelige for det store frivillige korps i Aadalen.

Det er min fornemmelse at I er ved at være klar til den nye sæson med diverse aktiviteter. Godt arbejde. Vi kan sige velkommen til et nyt udvalg. Kvinder og Golf, som er et udvalg der arbejder tæt sammen med begynderudvalget. Udvalget vil tage sig af et begynderhold, som udelukkende har kvinder på holdet, så de får en god start på golf i selskab med andre kvinder. Udvalget har til formål at få flere kvinder til at holde ved golfen efter endt begyndertræning.

18-huls banen
Nogle har sikkert allerede været ude på 18-huls banen. De vil have oplevet noget mudder omkring søen mellem hul 7 og 12. Søen er blevet udgravet og renset. Ligeledes er der arbejdet på greens ved hul 5, 13, 14 og 18 med dræning, så her kan der også være lidt problemer med mudder. Greenkeeperne arbejder med alt hvad der er muligt for årstiden, for at gøre banen klar. Maskinerne er ved at blive klargjort til sæsonstart med smøring og slibning. Vi får 2 nye fairway klippere på torsdag, så fairway også er klar til sæsonstart. Så snart nattefrosten/rimfrosten er væk bliver der kørt næring på greens.

9-huls banen
Der har været afholdt et møde med ejeren af huset der ligger ved hul 7. De har et stort ønske om at der bliver sat en snor op ind mod deres grund med skilte om privat, så de kan slippe for at deres have bliver brugt som toilet. Vi får selvfølgelig sat skiltene op, men vil også opfordre alle medlemmer til at vente med toiletbesøget til man når op til klubhuset.

AM - dag
Klubben har Arbejdende Medlems dag lørdag d. 26. marts med turnering for deltagerne om søndagen. Vi håber rigtig mange kan afse lidt tid til arbejde i klubben og hygge på bane om søndagen.

Masterplan/idekatalog
Omkring klubbens anlæg har der tidligere været kommunikeret om mulige forbedringer og vedligehold af eksisterende anlæg under overskriften ”masterplan”. Idekatalog er en mere dækkende betegnelse for det bestyrelsen vil arbejde videre med. Et sådan katalog indeholdende større og mindre forbedringer og koster mange penge, så det kræver mange overvejelser og forberedelser. Senere i 2022 vil vi komme tilbage med information om planer og tanker.

Ny sæson
Vi ser meget frem til en ny sæson med en fantastisk bane, et klubhus og restaurant i topform, samt masser af god træning hos Oli. Så må vi håbe at vejrguderne har forstået hvilket vejr der er godt til en golfbane. Åbningsmatch er som særskilt annonceret programsat til lørdag den 9. april, og her håber vi at se mange af klubbens medlemmer.

Med venlig hilsen
Klara Kruse
Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Om forfatteren

Klara Kruse

Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.