Skip to the content

Nyt fra formanden - december 2023

Julen nærmer sig med hastige skridt. Normalt ønsker jeg en hvid jul med masser af sne. I år kan jeg godt nøjes med et fint lille hvidt lag og frost, for jeg syntes vi har haft nok af nedbør i den sidste tid. Vores golfbane trænger også til ophør med nedbør så den kan blive tilgængelig først i det nye år, ikke mindst for vores green keepere.

Kontoret

På kontoret har vi haft en turbulent sæson. Vi bød Jens velkommen i marts og sagde farvel til Dorthe i april. Det er en fornøjelse at samarbejde med Jens, som har mottoet ”Vi skal sammen spille bolden i hul”. Klubben har meget glæde af Jens ‘s store erfaring inden for golfverdenen, her under samarbejdet med DGU og andre golfrelaterede instanser. Ydermere brænder Jens for arbejdet med sponsorer, som kan mærkes i klubkassen. Alle kan komme til Jens med deres spørgsmål og får et konstruktivt svar. Jeg glæder mig til det videre samarbejde og udvikling af klubben. Som I sikkert ved fra hjemmesiden, stopper samarbejdet med Pia pr. 29. februar. Vi håber meget, at vi hurtigst mulig finder en ny.

Jens holder juleferie fra d. 15. december til d. 2. januar.

Pia holder juleferie fra d. 22. december til d. 2. januar.

Cafe Ved Lund

Cafeen er det mest aktive sted i klubben for tiden. Som noget nyt har cafeen åben i december, januar og februar. Hver dag i december serveres der dejlig varm Gløgg og æbleskiver. Cafeen har en events kalender med mange gode aktiviteter. Den første aktivitet på kalenderen var Ølsmagning, hvor bryggeriet Kant præsenterede sine bryg. Arrangementet har efterfølgende fået stor ros, så det er bare med at deltage når der kommer lignende arrangementer. Fællesspisning ved langbord er et godt og hyggeligt samlingspunkt her i den kolde og våde tid. Kom og vær med, og tage gerne din nabo med, så nærområdet kommer til at kende vores dejlige cafe og selskabslokale. Husk det fjerde måltid er gratis. Jule Banko var også godt besøgt, mange glade mennesker forlod cafeen efter en hyggelig eftermiddag. Nogle så heldige at de havde vundet på deres bankoplade. Følg med på events kalenderen.

Cafeen er lukket fra d. 22. december til d. 15. januar på grund af opsætning af akustik loft.

Generalforsamling

Det næste fælles arrangement for klubbens medlemmer er generalforsamlingen d. 7. marts 2024 – sæt kryds i kalenderen. Hvis klubbens medlemmer har forslag til behandling på generalforsamlingen, skal disse i henhold til vedtægternes § 6 stk. 4 indsendes skriftligt til bestyrelsen senest den 15. januar.

 

Så er der kun tilbage for denne sæson at ønske jer alle en rigtig god jul og et godt og lykkebringende nytår.

 

Med venlige julehilsner

Klara Kruse

Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Om forfatteren

Klara Kruse

Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.