Skip to the content

Nyt fra formanden - juli 2023

Håber I alle nyder den danske sommer. I min sommerferie har jeg været rundt i Danmark og spille nogle andre golfbaner. Det er noget forskelligt hvordan de står. Nogle er påvirket meget af tørkeperioden og har svært ved at komme sig, så det er dejligt at komme hjem til vores fine bane, som står virkeligt godt. Tak for det til greenkeeperstaben. Det er også dejligt at komme hjem til vores cafe, hvor man blive betjent af venligt personale og får serveret god mad. I nogle andre klubber møder man kun en automat hvor man kan købe drikkevare. Generelt kan vi være stolte af vores klubs fremtræden.

Kontoret

Kontoret arbejder stadig med godt humør på trods af den travle hverdag. Pia har klaret to uger alene med god hjælp af Baneservice når det var nødvendigt – tak for det.

Der har været nogle udfordringer med udlejning af golfbiler. Nogle af de gamle biler har periodevist været ude af drift og der er forekommet dobbeltbookninger i systemet, alt det har de klaret bl.a. med hjælp fra Mads (greenkeeper), så vores gæster er gået fra klubben med en god oplevelse - Tak for det. Vi tror problemerne er løst – der er indkøbt tre nye biler, så vi nu har seks fine nye biler plus de tre bedste af de gamle til udlejning og fejlen i bookingsystemet er rettet.

Varmepumper

Udskiftning af oliefyr til varmepumper påbegyndes d. 14. august og forventes afsluttet senest d. 25. august. Det meste af arbejdet kommer til at foregå i kælderen, dog skal varmepumperne opsættes på bagsiden af køkkengården. D. 15. august vil der komme støj, da der bores huller til rørene, som skal føres ind i kælderen fra varmepumperne. Rørene skal føres over loftet i herreomklædningen, så der vil være lukket for omklædning og bad i den periode. I udskiftningsperioden installeres en lille El vandvarmer, som primært er til produktion af varmt vand til køkkenet, som er et krav til hygiejne. Vi opfordrer derfor alle til at undlade at bruge varmt vand i perioden.

Dejligt at udskiftningen kommer til at ske nu, så vores gamle fyr ikke når at stå af.

Solceller

Opsætning af solceller påbegyndes d. 21. august og forventes at være afsluttet senest d. 25. august. Så uge 33 og 34 bliver to uger med byggerod, men efterfølgende bliver vores klub energivenlig. Mandag d. 21. august sættes der stillads op på terrassen. Stilladset kommer til at gå ca. to meter ud fra væggen. Montørerne har lovet at der kan sidde gæster til cafeen på de yderste rækker uden problemer. Det betyder at man kan sidde og nyde montørernes arbejde samtidig med sin frokost/kolde drik.

Montagen af solcellerne kommer til at leverer strøm til varmepumperne m.m. på solrige dage.

Rehab Golf

Golf for personer med nedsat førlighed som følge af blodprop eller lignende. Et samarbejde mellem Dansk handikap forbund og Aarhus Aadal Golf Club. Klubben stiller Driving Range, puttinggreen og 9-huls banen til rådighed hver mandag kl. 9.00 – 11.00. Find mere information på hjemmesiden hvis du kender en der kunne have glæde af tilbuddet.

Dejligt at se deltagerne på klubbens anlæg – velkommen til alle. Tak til klubbens medlemmer for at tager godt imod dem og viser hensyn.

Juniorudvalget

Junior Camp fra d. 30. juli til d. 2. august. Igen i år har juniorudvalget arrangeret Junior Camp hvor vi kan nyde at se alle de unge mennesker hygge sig i klubben. Der vil som sædvanligt komme en teltlejr og de vil blive bespist i Cafe Ved Lund. Tusind tak til udvalget og alle der bidrager til nogle gode dage i klubben.

Begynderudvalget
D. 30. juli starter det sidste begynderhold i denne sæson. Når alle hold er færdige, har de ca. haft 140 begyndere igennem kurset. Godt arbejde tak til alle der hjælper til.

Turneringsudvalget

Udvalget har igen arrangeret gode turneringer i klubben – Tak for det.

D. 5. august er der invitationsmatch. Hvis du har en ven i en anden klub, som du gerne vil vise vores fine anlæg, så tøv ikke med at tilmelde jer som par i Golf Box.

D. 26. – 27. august starter klubmesterskabet, så hvis du godt kan lide en god golfrunde så meld dig til. Der er plads til alle med en handikap mindre end 36. Tilmeld dig og læs info om turneringen i Golf Box.

 

Med venlig hilsen

Klara Kruse

Formand for Aarhus Aadal Golf Club

 

Om forfatteren

Klara Kruse

Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.