Skip to the content

Frivilligheds arrangement 2023

Søndag den 26. november havde bestyrelsen inviteret til frivilligheds arrangement. Klubbens mere end 150 frivillige var inviteret til gløgg og æbleskiver, information og aftensmad.

Bestyrelsen var trukket i forklædet og glædede sig til at servicere og beværte alle de deltagende.

Formand Klara Kruse bød velkommen og gav en status for strategiarbejdet i klubben og præsenterede udkast til

VISION:

”På toppen af den smukke grønne Aadal ligger golfklubben, der med en varm og imødekommende atmosfære tilbyder et fremragende golfanlæg i konstant udvikling”

MISSION:

 • Veldrevet golfklub med en uformel atmosfære – ”Aadal Ånden”
 • Velplejet golfanlæg med fokus på udvikling og grøn omstilling
 • Åben for alle og udfordrende for de bedste

VÆRDIER:

 • Ansvarlig
 • Anerkendende
 • Udviklende

”Aadal Ånden”

 • Vi hilser på hinanden
 • Vi byder gæster og nye velkommen
 • Vi udviser stor hjælpsomhed
 • Vi medvirker til en afslappet og uformel atmosfære
 • Vi møder hinanden med et smil på læben og et glimt i øjet
 • Vi passer på hinanden , vores bane og faciliteter

Golfmanager Jens Elvang gav efterfølgende om status for medlemstallet, tiltag og indsatser som opstartes nu og i 2024.

Cafeen er et fokusområde og det er beslutte at klubben bakker op om forpagteren, så det sikres at ”nøglepersonale” kan forblive ansat vinteren over og at cafeen har åbent i december, januar og februar.

Bestyrelsen opfordrer derfor alle medlemmer til at bakke op om tiltag og komme ud og bruge cafeen i de stille måneder.

Cafeen har planlagt forskellige aktiviteter. I december omfatter dette bl.a.

 • Ølsmagning (fredag den 1/12) med bryg fra bryggeriet KANT – info og tilmelding klik her: Events - vedlund.dk
 • Fællesspisning (her onsdag) – info og tilmelding klik her: Events - vedlund.dk. Prisen for deltagelse i fællesspisning er kr. 90,-/person. Tilbud: køb 4 betal for 3.
 • Julebanko (torsdag den 14/12) kl. 14.00 (slut kl. 17.00) med fede præmier – info og tilmelding klik her: Events - vedlund.dk

Se alle aktiviteterne her: Events - vedlund.dk

Ydermere tilbyde cafeen alle dage gratis kaffe, aviser mm. Se åbningstider på cafeens hjemmeside – klik her: Åbningstider - vedlund.dk

Yderligere tiltag i 2024 er bl.a.

 • Ønske om installering af robotklipper på banerne samt udskiftning af vinduer i gavl i klubhuset. Gennemførelsen af begge disse tiltag afhænger af de svar vi får på ansøgning om støtte fra anlægspuljen i Aarhus Kommune. Forventningen er at der er svar på dette senest ultimo december.
 • Loftet i cafeområdet bliver udskiftet til akustikloft. Dette arbejde er planlagt til at ske i uge 1 og uge 2. I den periode er cafeen lukket, så håndværkerne kan komme til 😊.
 • Ændring af teesteder til ”meter-tees”. I stedet for rød, blå, gul og hvid tee får vi meter-tees med nr. 49, 52, 55 (ny afstand), 58 og 62.
  Tallene er kommet frem ved at der fra den totale længde banen spilles fra teestedet er afrundet til nærmeste 100 og herefter er ”00” fjernet.
 • Blokeringer – 1. tee. Der arbejdes på at finde løsninger så banelukninger i prime time (hverdage efter kl. 15.00 og weekends/helligdage før kl. 13.00) mindskes. Det betyder konkret at
  • Afviklingen af Danmarksturneringen på hjemmebane kan starte f.eks. kl. 12.00, så medlemmerne og gæster kan spille optil kampene starter.
  • Klubber i klubben – Dameklubben og Herreklubben, har forhåndsreserveringstider i tidsrummet kl. 14-16, mod tidligere hhv. kl. 14-17 og kl. 13.30-16.30
  • Regionsgolf, som har for vane at ”lukke” 1. tee alle mandag i perioden medio april til medio juni i tidsrummet kl. 16.30-18.00, opfordres til at afvikle kampene på tidspunkter hvor banen normalt ikke er hårdt booket, f.eks. fredag, lørdag og søndag eftermiddag.

Plejeplan og klippehøjder blev også gennemgået. Der planlægges propning af greens i foråret og efteråret. Arbejdet tager ca. 2 dage og når det foregår, lukkes hullerne for spil. Den ene dag arbejdes på hullerne 1-9, hvor de er lukket og den anden dag på hullerne 10-18 hvor de er lukket.
Der informeres i god tid – ca. 2 uger, før arbejdet opstarter.

Der vil gennem sæsonen ske løbende luftning og let topdres af greens. Et arbejde der ikke påvirker spillet.

Vi arbejder med og i naturen, og vejret er en afgørende faktor, der kan ”ødelægge” selv den bedste plan.

Sponsorer.
Vi introducerede et nyt sponsorkoncept i år og videreudviklet dette til 2024. Der er arbejdet intenst med at tiltrække flere sponsorer og arbejdet går godt.

Aarhus Aadal Golf Club er et fantastisk produkt. En klub med en uformel atmosfære, én fantastisk bane, der kan spilles af alle og udfordre de bedste, unikke træningsfaciliteter, måske Danmarks bedste Pay&play banen, én Cafe der servere dejlig mad af udsøgte råvarer og sidst men ikke mindst venlige og imødekommende medlemmer der lever efter ”Aadal Ånden”

Vi har etableret en Erhvervsklub hvor vi med golfen som omdrejningspunkt skaber muligheden for netværk og gode oplevelser. Dette tiltag er der også tage godt imod.

Vi har plads til flere gode samarbejdspartnere, så kender du én der kan være et emne som sponsor i klubben, så give Jens besked i sekretariatet.

UNIK Ulykkesforsikring

Klubbens nye sponsor UNIVERS Forsikringsformidling repræsenteret ved Bent Hilmar Kjær holdt en indlæg om vigtigheden af at have en ulykkesforsikring med den rigtige dækning og uden aldersbegrænsning. Et spændende indlæg.
Interesseret i at høre mere så kontakt Bent eller Kirsten på til 7220 7050.
Yderligere info kan også ses på www.universforsikring.dk

Frivillige i Aarhus Adal

I AAGC har vi over 150 frivillige som bidrager til at hverdagen i klubben med forskellige aktiviteter.
Uden dette engagement var AAGC ikke den klub som vi er.
Tusinde tak for indsatsen i 2023. Vi glæder os til 2024.

Klubbens gode sponsor gennem mange år Green2Green havde til dette arrangement sponsoreret forskellige flotte gaver, Gin fra Green2Green, bolde og lommelærker. Gaverne blev uddelt til heldige deltager. Green2Green havde sørger for flot information om golfrejser til sydens sol.

Og som det blev bemærket så kunne man vælge mellem at spille hjemme på ”hvidt græs med røde kugler” eller tage på rejse med Green2Green og spille på ”grønt græs med hvide kugler” 😊. Tænker ikke dette valg er svært.

Tak til Green2Green for de flotte gaver.

Green2Green har forlænget deres sponsorat i AAGC med 2 år, så den først skal genforhandles til 2026.
Green2Green er eksponeret med skilt på hul 3, hvor de dygtige spillere der kan præstere hole-in-one belønnes med et rejsegavekort på kr. 2.000, -. Ydermere er Green2Green i 2024 og 2025 sponsor med flotte præmier til en af forårets klubturneringer.

Frivilligfest i Friheden

Aarhus Kommune hylder alle de frivillige med frivilligdag mandag den 4. december.
Alle er, med ledsager, inviteret i Tivoli.
Tilmelding på www.frivilligfest.dk

Arrangementet sluttede med en dejlig buffet leveret af cafe Ved LUND.

/Jens Elvang

Om forfatteren

Jens Elvang

Golfmanager

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

 • Kontoret: 86 94 26 77
 • Cafe VedLund: 51 28 00 59
 • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.