Skip to the content

Klubmesterskaber Hulspil 2023

Det er lørdag morgen, den 9. september 2023 - klokken er 7.15 - og tågen ligger tæt over Aadalens kamp-arena. Gladiatorerne begynder at indfinde sig, for at starte opvarmning og vælge de korrekte våben. De første kampe er sat til klokken 8.00, hvilket ret hurtigt viser sig at være umuligt - da vi intet kan se. Udsættelse følger udsættelse - og vi når helt hen til 9.30 før vi får den første semifinale afsted fra de hvide klodser. Anders og Nicolai. 10 minutter efter starter Marius og Einar.

Stor tak til de spillere som havde tider på banen som blev skubbet. Det var en fornøjelse at være matchleder og møde denne flexibilitet. Det blev et par meget velspillede semifinaler, som først til sidst fandt deres vindere: Anders og Einar. De 2 finaliste kunne lige nå at få lidt at spise og drikke - inden finalen.

Med "kun" 2 deltagere hos "pigerne" gik vi direkte til finale - med Lotta og Helle som deltagere. En godt kæmpende Helle måtte se sig besejret - og vi kunne kåre årets Klubmester hos damerne: Lotta. Stor tillykke.

Klokken 14.15 startede herrerne deres finale. Med skiftende føringer, gik finalen helt til hul 18, hvor Einar kunne løfte armene og glæde sig over sejren (3'die år i træk).

Café Ved Lund serverede kaffe og kage til de "mange" jublende tilskuere - og de nye klubmestre blev hyldet på terrassen.
Klokken 19.00 tog en meget træk matchleder hjem efter 12 timer på "kontoret". Tak til jer alle for en dejlig dag.

Om forfatteren

Turneringsudvalget

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.