Skip to the content

Nyt fra formanden - august 2023

I de sidste fjorten dage har der været meget aktivitet omkring klubhuset af håndværkere og deres arbejdsbiler. Jeg håber ikke det har generet jer alt for meget og at I, lige som mig, har kunne sige PYT! For på sigt kommer vi til at spare energi og dermed penge for klubben.

Kontoret

Kontoret arbejder stadig på fuldt tryk med de daglige gøremål, så som at tage mod gæster, nye medlemmer og servicere vores medlemmer. De har afholdt holdt ferie på skift, så ferieperioden er gået godt. Tak for indsatsen til Pia og Jens.

Kontoret har en holder med mange bag mærker, som ikke er afhentet endnu. Husk man skal have bag mærket på sin bag for at vise man har et medlemskab. 

Banan

Lige nu gror græsset hurtigt, og prøveperioden for den robot som vi havde på hul 1, 2 og 3 er udløbet så der er meget arbejde til greenkeeperne. Tak for det gode arbejde.

Det er opstartet tre bunker team, som passer bunkerne fint. Tak for det. Det betyder ikke at man ikke skal rive efter sig, Så HUSK! det.

Vi skal alle være med til at passe godt på vores bane. For eksempel må man aldrig trække sin vogn mellem green bunker og green, det kan medføre en slidt sti, som vi jo ikke gider ligge på når vi skal spille ind til flaget. Vi skal også huske at rette nedslagsmærkerne op efter et fint højt indspil.

Greenfee gæster

Vi har en del gæster som gerne vil prøve vores bane. De skal meget gerne have et godt indtryk af banen, cafeen og klubben generelt, så tag godt imod dem og hjælp dem til rette i en venlig tone. Alle steder på vores anlæg må vi være behjælpelige. Når man kommer til en bane man ikke kender, kan man hurtigt komme til at bruge lidt ekstra tid, så udvis tålmodighed. Vi skal jo gerne omtales som en god klub at komme i.

Medlemmerne

Her vil jeg gerne starte med at sige tak for alle de rosende ord til bestyrelsen, Cafe Ved Lund, kontoret, banen, klubben generelt, både mundtlige og skriftlige, det spreder glæde og er med til at vi vokser som klub. Jeg vil også sige tak for den konstruktive kritik, det er med til at udvikle os som klub.

Nye medlemmer: Vi har ca. 200 nye medlemmer på stor bane. Velkommen til alle jer – håber I får jeres forventninger indfriet.

Hvis I kender nogen som overvejer at starte med at spille golf eller nogle som spiller der overvejer at flytte til Aarhus Aadal Golf Club, så har vi resten af året to gode tilbud.

Begyndere: Tilmelding nu til et hold i 2024 + spil på P&P resten af 2023 koster 1500 kr.
Mere info og tilmelding – klik her: Efterårstilbud | Aarhus Aadal Golf Club

Golfspillere: Indmeldelse i klubben nu for 2024 + spil resten af 2023 koster 8000 kr.

Klubmesterskab

Tillykke til alle vindere. Klubmestre slagspil 2023 | Aarhus Aadal Golf Club . Det er dejligt at der kan afvikles et klubmesterskab. Klubmesterskabet er et mesterskab hvor alle kan være med også selv om man ikke forventer at rende af med sejren. Man kan komme ud at spille god golf med sine klubkammerater. DGU og vores turneringsudvalg arbejder på at finde en ny måde at afvikle mesterskabet på, så hold øje med det og få dig tilmeldt til næste år.

Solceller/Varmepumper

I denne uge bliver begge dele færdiginstalleret, så i næste uge drejer det sig kun om oprydning. I opførelsesprocessen har der været en del koordinering mellem de to leverandører. Det har vores husudvalgsformand Claus Jørgensen klaret professionelt. Tusind tak for det Claus.

Samlet set er det lykkedes at holde den samlede pris inkl. uforudsete udgifter under det beløb som vi har søgt tilskud til fra anlægspuljen ved kommunen. Det medfører vi får 70% af udgifterne til anlæggene dækket af kommunen, hvilket er en stor hjælp til klubbens økonomi.

200 kr. gaver

Tak til de mange, som har været så venlige at give en gave på 200 kr. til klubben, så vi fortsat opfylder betingelserne for at være en almennyttig forening. Vi mangler endnu gaver, så vi kan komme sikkert i mål med minimum 101 gavegivere.  Vi kan kun appellere til dem, som endnu ikke har givet en gave om at overveje det. På forhånd tak. Kontakt kontoret eller se på hjemmesiden Donation/gave til Aarhus Aadal Golf Club | Aarhus Aadal Golf Club

Økonomi

Vores væsentligste indtægtskilder i form af kontingent, Greenfee fra såvel 18-huls banen som P&P banen følger stort set budget. Vi har lidt mindre greenfee indtægter, men til gengæld flere nye medlemmer end budgetteret. Disse forhold er væsentlige forudsætninger for at vi overordnet set følger budget.

 

Jeg ønsker jer alle et godt efterår i klubben, med masser af god golf og hyggeligt samvær.

 

Med venlig hilsen

Klara Kruse

Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Om forfatteren

Turneringsudvalget

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.