Skip to the content

Nyt fra formanden - Juni 2024

Vi har nu passeret årets længste dag, som præsterede en fantastisk sommerdag med høj sol og næsten ingen vind. Den perfekte dag til golf, Sankthansbål og udendørs hygge til langt ud på aftenen. Solen gik ned med de flotteste farver på himlen. Jeg tror på der fra nu af kommer mange af den typer dage til gode golfrunder.

Kontoret

Ferietiden nærmer sig. Jens har ferie i uge 30 og 31. Bente holder ferie på et senere tidspunkt, så kontoret er bemandet hele sommeren. Åbningstiderne på kontoret i sommerperioden er mandag til fredag 9.00 – 14.00. Tak for indsatsen på kontoret.

Sommertilbud

I hele juli måned er der sommertilbud 250 kr. indeholdende Greenfee til 18-huls banen og en kylling sandwich eller dagens salat. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. Vi håber der kommer mange gæster. Tag godt imod dem.

Cafeen

Som I sikkert alle ved har Anders valgt at opsige sin forpagter kontrakt pr. 31.12.2024. Anders ønsker at arbejde et sted hvor der er mere fokus på maden. Vi har fuldt forståelse for det Anders ønsker, og ønsker Anders alt godt i fremtiden. Vi er i fuld gang med at finde en ny forpagter, som kan videreføre den gode atmosfære og stil i cafeen.

Green keeper

Chef greenkeeper Mads Richter er stadig sygemeldt. God bedring til Mads.

Banen

På trods af den svære start med en meget våd bane, står vores bane nu superflot. Greens er grønne og jævne, Fairways er gode og roughen er klippet bredere og kortere end jeg har set før. Godt arbejde af førstemand Morten og de øvrige keepere, som bakkes op af Jens og DGU-konsulenten. Tak for det. Den korte klipning af rough har mindsket runde tiderne og medført et bedre flow i spillet. Vi kan alle være med til at gøre det endnu bedre hvis vi passer tiderne på scorekortet.

Strategi og Indsatsområder

Vi har fået et godt overblik over hvilke indsatsområder der skal have højest prioritet. Der er indsatser som skal iværksættes for at sikre indtægter.

Driving Range, fra fokusgruppen ”Pay & Play og Driving Range”, har fået høj prioritet, så den kan være spilbar i en længere periode, gerne hele året.

Der er igangsat rensning af eksisterende drænrør, udskiftning af et defekt drænrør lige ved Rangen, nedlægning af Aqua dræn ved rangen for at forhindre overfladevand løber ind under Driving Range bygningen, som kan medføre beskadigelse af bygningen, samtidig med at køreområdet for boldopsamleren undermineres af vandet. Rådne brædder på 1. sal er skiftet. Facaden på Rangen er renset for alger.

Der er opsat nye afstandsmarkeringer, så der er mulighed for at kende sine længder på slagene.

Der kan undervejs med arbejdet blive korte tidspunkter hvor man må indstille udslag fra Rangen. Håber på forståelse for det, på forhånd tak.

Fokusgruppen ”Banen” har sammensatte et nyt baneudvalg, som har fået overblik over de lidt mere langsigtede strategiske tiltag på banen. Meget afhænger af hvilken økonomi der kan allokeres til sådanne arbejder, samt de arbejdstimer der er til rådighed i vores green keeper stab i samarbejde med eventuelle frivillige.

Første prioritet ligger naturlig i daglige klippe- og vedligeholdelse arbejder, som lige nu giver os en fantastisk flot bane på alle parametre. Greens har siden starten af sæsonen haft højeste fokus, og resultaterne tror jeg vi alle er glade for netop nu.

Baneudvalget har prioriteret, gennemført eller igangsat tiltag fra det strategiske indsatsområde ”banen” som for eksempel ny skiltning ved teesteder, teesteder med meter-nummerering, vedligeholdelses arbejder i bunkers og bunker kanter, vedligeholdelses arbejder rundt om greens, forhindring af uønsket intern gangsti, renovering af skjul fra teested udslag hul 10&13, og meget andet som bl.a. beskrives i de daglige opdateringer på Aadalen’s hjemmeside under ”banestatus”.

Selve ønskelisten – også kaldet ”den lidt mere langsigtede strategiske ønskeliste” – indeholder for banen mere end 55 punkter for nuværende og den vedligeholdes kontinuerligt. Baneudvalget mangler endnu en 100% prioritering af denne liste, hvorefter udvalget sammen med bestyrelsen vil finde frem til hvilke punkter der kan igangsættes – dvs. hvornår og i hvilken rækkefølge. Der vil naturligvis være punkter fra listen som kan og er igangsat, og der vil være punkter som formentlig må vente måneder eller år, for at kunne prioriteres/igangsættes.

Fokusgruppen ”Medlemstal og sammensætning” arbejder med maksimale antal medlemmer i klubben da medlemstallet er støt stigende og vi må erkende, at vi er ved at nå det maksimale antal medlemmer som 18 huls banen kan ”bærer”. Så går du med tanker om at tegne et fuldtidsmedlemskab skal du nok ikke vente alt for længe med at tegne dette.

Fokusgruppen ”Fastholdelse af medlemmer” har sammensat en god arbejdsgruppe, som indsamler forslag og skaber nye ideer til hvordan vi kan blive endnu bedre til at fastholde vores medlemmer.

Medlemsundersøgelser

Halvdelen af vores medlemmer har i maj måned fået et spørgeskema vedr. tilfredshed med bane/klubben, og den anden halvdel får spørgeskemaet i september. Tak til alle jer der har svaret. Svarene bliver brugt når vi vælger indsatsområder. Generelt viser undersøgelsen fra maj, at man er godt tilfreds med klubben og det sociale liv, men at banen kunne være bedre. At banen ikke var i top i maj måned, var vi ikke i tvivl om. Gennem resten af sæsonen bliver der udført handlinger på banen, så vi forhåbentlig kan præsentere en bedre bane til næste forår, men vi ved jo aldrig hvad vejrguderne finder på.

Greenfee gæster

Som I kender det når man spiller andre baner, så får man et spørgeskema, det gør vores Greenfee gæster også. Tilbagemeldingen i april og maj måned var meget dårlig, men det var der også en grund til. Tilbagemeldingen i juni måned er til gengæld meget god, nærmest det bedste den nogen sinde har været. På landsplan vurderes den til at ligge i den bedste tredjedel på alle parameter, så som greens, fairway, layout, spilbarhed og hvor velholdt den er. Her kan vi kun takke vores hårdt arbejdende green keepere og de frivillige græsklippere.

Turneringsudvalget

Udvalget har igen gennemført et vellykket arrangement. Sankt Hans turneringen hvor 57 deltog. Deltagerne var en blanding af ikke golfere og øvede golfer. Alle havde en hyggelig eftermiddag på banen. Der blev serveret dejlig mad af Cafe Ved Lund. Efterfølgende var der bål hvor en kreativ heks blev brændt af. Jens Olsen stod for heks og tænding af bål. Tak til Jens. Ved bålet blev der skålet i bobler og sunget. Det var en fantastisk dag/aften i det helt perfekte Sankt Hans vejr.

Næste turnering er invitationsturnering søndag d. 4. august. Husk at få jer tilmeldt.

Serviceudvalget

Det nye udvalg med Lene Trier i spidsen har afholdt et minikursus i kommunikation/service hvor baneservice og Pay & Play ambassadørerne deltog. Der var en meget positiv tilbagemelding, ikke kun på selve kurset, men også det at de to grupper fik mødt hinanden, og talt om det fremtidige samarbejde. Dejligt med den positive tilgang til at møde vores medlemmer og gæster. Det kan kun blive godt.

Regionsgolf

Alle indledende kampe er spillet og vores hold har kæmpet en brav kamp på banerne, men også med at få stillet hold. Tak for indsatsen til alle holdkaptajnerne og Niels Brix. Der er 4 hold der har gjort det særligt god. De er gået videre og skal spille kvartfinale i starten af august. Held og lykke til jer.

Vinduer i vest gavlen

De nye vinduer er sat i og det viser at solfilteret har en lille effekt på varmen i lokalet. På en varm dag må vi også prøve at åbne vinduerne for at skabe gennemtræk, så vi slipper af med varmen. Det ser rigtigt pænt ud med de nye vinduer og de nye gardiner. Det var nødvendigt at skifte nogle af de gamle gardiner. Tak til Claus for at styre vinduesprojektet.

Økonomi

Det ser godt ud med økonomien. Vi følger nogenlunde budgettet, med lidt underskud på greenfee indtægter i juni måned – grundet vejret, men med indtægter over budgettet fra sponsorater. Tak til sponsorudvalget.

 

Jeg ønsker jer alle en rigtig god sommer, med masse af god golf både på hjemmebane og andre baner rundt i vores skønne land og i udlandet.

 

Med venlig hilsen

Klara Kruse

Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Om forfatteren

Klara Kruse

Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.