Skip to the content

Sparekassen Danmark

Ny sponsor: Sparekassen Danmark

Det er med glæde, at vi i Aarhus Aadal Golf Club, kan præsentere Sparekassen Danmark som ny hovedsponsor for klubbens 9-hullers Pay&Play bane. 

”Med Sparekassen Danmark som samarbejdspartner får vi styrket klubbens arbejde med at få unge såvel som ældre aktiveret i Golfsporten på en af Danmarks bedste 9-hullers Pay&Play baner”, udtaler Jens Elvang-Gøransson, golfmanager i Aarhus Aadal Golf Club.

”Et af Sparekassen Danmarks formål er at give tilbage til de lokalsamfund, hvor sparekassen tjener sine penge”, siger Simon Palle Møss, der er erhvervsrådgiver i sparekassens Erhvervscenter Aarhus.

”Det gør vi med sponsorater som dette. Og det gør vi gennem 13 fonde, hvis formål er at støtte almennyttige, velgørende og udviklende projekter i de lokalområder, hvor Sparekassen Danmark tjener sine penge”, fortæller Simon.

Sparekassen Danmark er en garantsparekasse.

”Det vil sige, at vi hverken har ejere eller aktionærer, som forventer at få udbetalt et udbytte. I stedet har vi garanter, som har valgt at indskyde ansvarlig kapital i sparekassen, og det belønner vi dem for med en forholdsvis høj rente af deres indskud”, fortsætter erhvervsrådgiveren.

40 procent af garantkapitalen i sparekassen er ejet af de 13 lokale fonde, som altså også får en forholdsvis høj rente. I 2024 er 113 millioner kroner blevet kanaliseret tilbage til de velgørende fonde.

”På den måde er vi med til at støtte udviklingen i vores lokalområder”, slutter Simon.

Sparekassen Danmark er landets ottendestørste pengeinstitut med 345.000 kunder, 100.000 garanter, flere end 1.500 medarbejdere og afdelinger på 63 adresser i Nord- og Østjylland, Trekantområdet, på Fyn og i København.

Sparekassens Erhvervscenter Aarhus er netop flyttet i nye lokaler på Åboulevarden, lige over for indkørslen til Magasins P-hus.

……………………..

Frisk på at quizze? 🏌️⛳
Test din viden om vores nye sponsor Sparekassen Danmark. Svarer du rigtigt på tre spørgsmål, deltager du automatisk i lodtrækningen om 3 x 2 flasker lækker rosévin til en værdi af 298 kroner.

Prøv spillet her: https://spil.spard.dk/aarhus-aadal-golf-club-2024

 

 

……………………..

Om forfatteren

Jens Elvang

Golfmanager

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.