Skip to the content

"FORÅRS" Turnering 2024

Hvor blev solen af?

92 forventningsfulde deltagere til Forårsturneringen 2024 – men hvor var solen. Tågen forsvandt men regnen tog over. Det blev dog en blev dog en rigtig fin match, godt humør og ikke mindst gode scores. Greenkeeperne havde været tidligt ude og banen stod rigtig fint – selv greens var i klar bedring.

Mens turneringsledelsen kontrollerede scores nød deltagerne en lækker sandwich fra Cafe ved Lund og så var der klar til præmieoverrækkelse. Torben Vind fra Green2Green takkede for at være med igen i år og fortalte lidt om mulighederne for rejsearrangementer med bureauet.

Resultaterne bar ikke præg af regnvejret!

Dame A blev vundet af Lissie Pedersen (36 point) med Sanne Juul Eriksen (36 point) og Grete Bomholdt (34 point) på de følgende pladser.

Dame B blev vundet af Helene Lund (42 point) med Hanne Saxgren (35 point) og Annette Lind Astrup (34 point) på de følgende pladser.

Herre A blev vundet af Torben Bøjer (42 point) med Lasse Ring Petersen (39 point) og Claus Eriksen (34 point) på de følgende pladser.

Herre B blev vundet af Peter Lynge Jensen (37 point) med Benny Wulff (35 Points) og Jesper Fogh Sørensen (35 point) på de følgende pladser.

Herre C blev vundet af Finn Graversen (44 point) med Lars Borchmann Budtz (43 point) og Michael Gorm Jensen (38 point) på de følgende pladser.

Tættest på flaget blev vundet af Annette Møller på hul 5 og af Bent Ole Jakobsen på hul 14.

Stort tillykke til alle vinderne og tak til sponsor Green2Green for fine præmier og til Cafe ved Lund for at klare dette arrangement på den begrænsede plads.Næste turnering bliver Pinseturneringen 2. pinsedag 20. maj kl. 09.30 hvor vi skal spille greensome.

Om forfatteren

Turneringsudvalget

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.