Skip to the content

Her kan du finde al den information du lige har brug for.

Information om aktiviteter m.v. opdateres her på siden

Står du stadigvæk og savner information kan du kontakte et af medlemmerne i Juniorudvalget

Facebook

Følg også med på vores Facebook-side: "Juniorerne i Aarhus Aadal Golf Club"

FB-gruppen er en lukket gruppe, med Pia Nielsen som administrator. Anmod om at blive medlem af gruppen via Facebook.

Her kan du downloade dokumentet "Velkommen ny junior" hvor kan du finde den information, du har behov for som ny junior i Aarhus Aadal Golf Club.

Download: Velkommen ny junior
 

Ny Junior medlem

Hvis du vil prøve at spille golf kan du kontakte juniorudvalget. Du kan altid prøve at træne et par gange, inden du melder dig ind.

Ubegrænset spil på lille bane

Som nyt Junior medlem må du spille ubegrænset på klubbens 9-hullers Pay & Play bane. Du skal bare være sammen med et medlem med banetilladelse.

Fri træning på driving range

Alle Junior medlemmer må bruge klubbens overdækkede driving range og øvrige træningsanlæg ubegrænset. Klubbens træningsbolde må kun bruges på driving range. På det øvrige træningsanlæg skal du selv medbringe bolde.

Prøver

For at få stor banetilladelse skal du aflægge en teoriprøve og en række praktiske prøver. Du indstilles til prøverne når klubbens Pro vurderer, at du er klar. Prøverne afvikles af medlemmer fra juniorudvalget, der vil være til stede ved hver træning. Når du har bestået prøven, får du dit DGU-kort og kan spille på andre baner. De fleste får storbanelicens i løbet af det første år, men afhænger af dit talent og din indsats.

Selv spille på lille bane

Når du har bestået teoriprøven, må du selv spille ubegrænset på klubbens Pay & Play bane.

Spil på stor bane

Når du har bestået prøven, har du ret til at spille så meget, som du vil på den store bane.

PRO-træning

1 gang om ugen i sæsonen (april - oktober afhængigt af vejret) er der træning for juniorerne med klubbens PRO (professionel golftræner). 

Pris for junior PRO-træning

Alle juniorer i Aarhus Aadal Golf Club kan modtage PRO træning i sæsonen som en del af kontingentet. 

Gruppeinddelinger

Juniorerne er inddelt i grupper alt efter niveau.

Sundt og rart klubliv

Vi lægger vægt på, at der skal være muligheder både for elitespilleren og den spiller, der ønsker et mere afslappet forhold til golfsporten. Alle skal nyde godt af et sundt og rart klubliv.

Juniorarbejdet i klubben er også baseret på, at forældrene yder en lille indsats f.eks. når der skal køres til andre golfklubber i Danmark eller under afviklingen af interne matcher og til juniorlejren.  Dog viser vores erfaring, at vi opnår de bedste resultater ved at forældrene IKKE er tilstede ved PRO træning og golfprøver.

Information Vi tilstræber, at al information findes her på hjemmesiden, men check vores Facebook-side: Juniorerne i Aarhus Aadal Golf Club. Der kan være information, som ikke findes her på hjemmesiden. 

Du altid meget velkommen til at ringe eller kontakte juniorudvalget.

På nedenstående link kan du se hvilke klubber i DK der tillader juniorer at spille på deres bane uden betaling af greenfee og ordningen en betalende voksen + Max 3 Juniorer.

Juniorgolf-greenfee aftaler

Som golfspiller skal man kende til golfreglerne. Her er 2 muligheder for, at du som junior kan øve dig i de mange forskellige golfregler:

Golf i tegninger og bobler 2

Dansk Golf Unions online regelprøve

De ti bud for hurtigere golfspil

Man behøver ikke altid at bruge de same spilformer

Her kan du finde lidt alternativer spilformer

 

Spil golf på andre måder

 

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.