Skip to the content

Præmier

Præmier

Dameklubben spiller i 3 rækker – handicapgrænserne fremgår nederst af turneringsplanen.

Handicapgrænserne fastsættes løbende i løbet af sæsonen, således at der tilnærmes samme antal spillere i hver række.

Der er præmier til hver 4. spiller i hver række, dog udløses der maksimalt 3 præmier i hver række. For hver række udløses således en 1. præmie idet 4 spillere har deltaget i turneringen. 2. præmien udløses hvis 8 spillere har deltaget i turneringen. 3. præmien udløses hvis 12 spillere har deltaget i turneringen. Er der ikke 4 spillere i gruppen sammenlægges resultaterne med den nærmeste gruppe. Alle 1. pladser kvalificerer sig til Hall of Fame uanset om det udløser en præmie.

For alle normale tirsdagsturneringer registreres præmievindernes resultater, nærmest flaget vindere og birdies her på hjemmesiden - se under resultatliste. Præmieuddelingen finder sted på vores månedlige spisedage, som fremgår af turneringskalenderen og her på hjemmesiden under Tirsdagsturneringer/Spisning. Det er golfbox registreringen samt spilleliste registreringerne for den pågældende dag, hvor medlemmet har noteret scores, birdies og nærmest flaget målt i cm, som bruges som udgangspunkt for præmieuddeling.

NB! Hvis du som præmievinder ikke selv har mulighed for at være til stede, kan du få et andet medlem af dameklubben til at afhente præmien.

 

Matchpræmier

Præmierne vil typisk være gavekort til Golfexperten, gavekort til brasserie Mato eller vin.

 

Nærmest flaget

For alle normale tirsdagsturneringer er der præmie til den dameklubspiller, som kommer nærmest flaget målt i cm fra boldens centrum til nærmeste hulkant på hul 3, 5, og 14, samt hul 11 i 2. slaget. Bolden skal ligge på green og indenfor en afstand af maksimalt 10 meter fra flaget for at kunne udløse præmie.

  • Hul 3: Dameklubben.
  • Hul 5:
  • Hul 11: Vognmand Bomholt. Tættest flaget i 2. slaget.
  • Hul 14: BRASSERIE MATO.

 

Birdies

Der er glasfugle, pins eller markeringsmærker til 3 Birdies pr år

 

Puttekonkurrence

I løbet af sæsonen er der putte konkurrence på 3 udvalgte dage, som fremgår af turneringsplanen. Vinderen findes ud fra 3 udvalgte spilledage, hvoraf den bedste er tællende. Ved lige scorer vinder højeste handicap.

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.