Skip to the content

Præmier

Præmier

Dameklubben spiller i 3 rækker – handicapgrænserne fremgår nederst af turneringsplanen.

Handicapgrænserne fastsættes således, at der tilnærmes samme antal spillere i hver række. Handicapgrænserne fastsættes i begyndelsen af sæsonen og revideres ca. midt i sæsonen.

Der er præmier til hver 7. spiller i hver række, dog udløses der maksimalt 3 præmier i hver række. For hver række udløses således en 1. præmie idet én spiller har deltaget i turneringen. 2. præmien udløses hvis syv spillere har deltaget i turneringen. 3. præmien udløses hvis 13 spillere har deltaget i turneringen.

De dage, hvor der er mulighed for 9-huls spil, lægges rækkerne A - B og C sammen til én række. Når der er mulighed for at spille 9 huller, spiller alle rækker stableford. Muligheden for at spille 9 huller fremgår af turneringsplanen.

Nærmest flaget bolden skal ligge på green og indenfor en afstand af maksimalt 10 meter fra flaget, målt fra midten af bolden og til nærmeste hulkant.

For alle normale tirsdagsturneringer registreres præmievindernes resultater, nærmest flaget vindere og birdies her på hjemmesiden - se under resultatliste. Præmieuddelingen finder sted på vores månedlige spisedage, som fremgår af turneringskalenderen og her på hjemmesiden under Tirsdagsturneringer/Spisning. Det er golfbox registreringen samt spilleliste registreringerne for den pågældende dag, hvor medlemmet har noteret scores, birdies og nærmest flaget målt i cm, som bruges som udgangspunkt for præmieuddeling.

NB! Hvis du som præmievinder ikke selv har mulighed for at være til stede, skal afbud meldes til bestyrelsen, (send en E-mail til formanden). Præmien kan så enten afhentes på senere tidspunkt, eller spilleren kan udpege et andet medlem af dameklubben til at afhente præmien.

Matchpræmier

Matchsponsorer fremgår af turneringskalenderen. Præmiestørrelsen i hver række er i niveauet:

  • præmie kr. 175,00
  • præmie kr. 125,00
  • præmie Bolde eller 1 flaske Dameklub vin

Nærmest flaget

For alle normale tirsdagsturneringer er der præmie til den dameklubspiller, som kommer nærmest flaget målt i cm fra boldens centrum til nærmeste hulkant på hul 3, 5, og 14, samt hul 11 i 2. slaget. Bolden skal ligge på green og indenfor en afstand af maksimalt 10 meter fra flaget for at kunne udløse præmie.

  • Hul 3: Dameklubben sponsorerer gavekort til restauranten.
  • Hul 5: Golfexperten sponsorerer gavekort til værdi af kr. 100,-
  • Hul 11: Vognmand Bomholt sponsorerer 3 bolde. Tættest flaget i 2. slaget.
  • Hul 14: Dameklubben sponsorerer en flaske vin.

Birdies

Der er glasfugle, pins eller markeringsmærker til 3 Birdies pr år. - 3 Birdie pins eller markeringsmærker kan byttes til 1 fl. vin eller 3 bolde. Indpakningen må ikke være brudt. Glasfuglene er til ejendom og kan ikke byttes efterfølgende.

Puttekonkurrence

I løbet af sæsonen er der putte konkurrence på 3 udvalgte dage, som fremgår af turneringsplanen. Vinder findes ud fra 3 udvalgte spilledage, hvoraf 1 er tællende. Ved lige scorer vinder højeste handicap.

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tivivl om i kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den at mistet Out Of Bounds.