Skip to the content

Om Seniorklubben

Oplysninger i tilknytning til Seniorklubben vil først og fremmest fremgå af vor opslagstavle og af det skriftlige materiale, f.eks. vedtægter, regler for medlemskab m.m., som Seniorklubben udsender/fordeler. Desuden sendes oplysninger om venskabsturneringer pr. mail til alle med mailadresse

Men du kan også finde informationer på Golfklubbens hjemmesider. På vore egne sider vil vi mest have generel information om vor egen virksomhed, men der vil også under Aktuelt efter behov være nye oplysninger fra Seniorklubben, f.eks. om matcher eller særlige meddelelser af aktuel eller hastende karakter.

Da vi er klar over at ikke alle medlemmer har adgang til internettet vil opslagstavlen også blive brugt til sådanne meddelelser.

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at I kontakter bestyrelsen, hvis der er forhold I ønsker nærmere belyst eller har kommentarer til.

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.