Skip to the content

Herreklubben i Aarhus Aadal Golf Club

Herreklubben er en klub for mandlige medlemmer af Aarhus Aadal Golf Club, der har et handicap på 42 eller lavere.
 
Herreklubbens formål er at:

  • arrangere ugentlige golfturneringer for herrer.
  • etablere venskabsturneringer med andre klubber i området.
  • udbygge det sportslige og sociale samvær i Aarhus Aadal Golf Club.

Vi glæder os til at tage fat på en ny sæson og håber, at du her på siderne kan finde svar på dine spørgsmål omkring klubbens aktiviteter.

 

Husk at alle der ønsker at deltage i herreklubben i 2019 skal tilmelde sig, uanset om man tidligere har været medlem af Herreklubben.


Ansvarlig for sidernes opdatering er Mogens Søndergaard, og er der ting og sager du gerne ser ændret, er du velkommen til at kontakte mig, og jeg skal se hvad jeg kan gøre.
 
De planlagte turneringer fremgår af Turneringskalender 2019.

Af denne fremgår det, at der i perioden fra den 3. april til og med den 23. oktober vil være herredag alle onsdage.


Vi spiller igen i år i 3 grupper, A, B og C.


I år er det imidlertid kun i A rækken, der som hovedregel spilles slagspil. B- og C rk. spiller stableford.

For at deltage i herreklubbens turneringer skal både spiller og markør deltage i turneringen. Dvs. enten være medlem af herreklubben eller have betalt matchfee til den enkelte turnering.

Vi vil forlange, at scorekort er korrekt udfyldt og underskrevet af både spiller og markør. Begge skal tydeligt på scorekortet angive deres medlemsnummer så de er identificerbare. Er dette ikke tilfældet, bliver spilleren diskvalificeret i den pågældende turnering.
Husk også at omregne din score til stableford point inden kortet afleveres.


Herreklubturneringerne er officielle klubturneringer med hcp. regulering, dog kun 18-hullers turneringerne. Der er derudover mulighed for at blive reguleret op eller ned i handicap 3 gange pr. uge.  Er du interesseret i dette, skal du, inden du går ud at spille, meddele dette til din markør og sætte X i EDS-feltet på scorekortet. Resultatet kan registreres enten selvregulering på Golfbox eller ved at aflevere kortet til Handicapudvalget.  

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tivivl om i kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den at mistet Out Of Bounds.