Skip to the content

Indmeldelse i Herreklubben

Alle herrer over 18 år med max hcp. 42, medlem af Aarhus Aadal Golf Club og rettighed til at spille på 18-huls banen på hverdage, kan blive medlem.

Tilmelding og betaling:

Alle tilmeldtes navne vil fremgå af en selvregistreringsliste, som vil blive ophængt på herreklubbens opslagstavletavle senest kl. 9 på spilledagen.

Du kan deltage i de alm. onsdagsturneringer uden at være medlem, men skal så inden du deltager i turneringen, tage et scorekort og lægge 80 kr. i kuverten. Denne lægges i herreklubbens postkasse og du skriver dig på registreringslisten for den pågældende dag.

Alle der ønsker medlemskab for 2021, skal tilmelde sig, uanset om man tidligere har været medlem af herreklubben.

Dette skal foregå ved at udfylde nedenstående felter og trykke "Tilmeld"

For at være spillerberettiget, skal der udfyldes indmeldelsesblanket hvert år - og den skal være sendt før din første spilledag.

Betaling bedes foretaget samtidig med indmeldelsen.

Prisen for alm. medlemskab er 700 kr., og du kan deltage i alle årets turneringer incl. Bamsematchen med Dameklubben. (her betales dog for den efterfølgende fællesspisning).

Efter 1. august kan man blive medlem af Herreklubben for kr. 350,-

Sponsormedlemskab:  

Der kan tegnes sponsormedlemskab med eller uden spisning. Sæt x i felterne nedenunder.

Desuden er det muligt, at tegne flere andre sponsorater f.eks poloer eller bolde med logo m.m. - kontakt Per Kessel ang. disse sponsorater - mail: per@kesselbyg.dk

Kontaktlisten

Kontaktlisten er en liste med kontaktoplysninger andre medlemmer af herreklubben, (telefon, email). Hvis du ønkser at stå på listen skal du angive det i formularen.
Ideen med listen er at gøre det nemmere at finde nogen at spille med, hvis man kan spille i ydertidspunkterne, altså hvis man en onsdag har mulighed for at spille tidligt, eller hvis arbejdet er i vejen og man først kan komme sent ud på banen.


Betaling kan foretages på indbetalingskort type (+01) - konto nr. 299 8009 eller MobilePay nr. 94204

Husk at påføre medlemsnummer på indbetalingen.

Felter med * skal udfyldes inden du sender din tilmelding.

Medlemsnummer er krævet
HCP er krævet
Fornavn er krævet
Efternavn er krævet
Adresse er krævet
Postnummer er krævet
By er krævet
E-mail er krævet
Telefon er krævet

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.