Skip to the content

2024

[Mail sendt til dameklub medlemmer 18-03-2024]

Dameklubbens Åbningsturnering

Kunne du tænke dig at blive en del af et hyggeligt golffællesskab, så kom og prøv det af ved at melde dig til denne
Åbningsturnering. Vi spiller en 9-huls holdmatch - Texas scramble.

Efter matchen er der:

 • Info om Dameklubben
 • Fællesspisning
 • Præmieoverrækkelse

Du tilmelder dig i Golfbox under Turneringer, hvor du skal huske at tilmelde dig både turnering og spisning.

Hilsen Dameklubben

 

***

 

[Mail sendt til dameklub medlemmer 19-02-2024]

Kære Alle Damegolfere

Hermed lidt nyt om, hvad vi går og sysler med i bestyrelsen. Denne mail sendes ud til alle, der var medlem af Dameklubben i sæsonen 2023. Da denne mail er lidt lang får du en oversigt over, hvilken information du få i denne mail:

 • Sæsonstart

 • Betaling

 • Nyt om fortrinsret

 • Sponsorer

 • Venskabs klubber

 • Weekendudflugt

 • Andre arrangementer

 • Hjemmesiden

Sæsonstart

Vi er ved at have turnerings planen på plads, og der vil være sæsonstart tirsdag, den 2. april 2024, hvor vi, i lighed med sidste år, inviterer alle damespillere i Aarhus Aadal Golf Club. Vi håber hermed at få flere nye medlemmer af Dameklubben. For at tage godt imod de nye medlemmer, vil vi også i år, udover en særlig velkomst mail, fortsætte med mentorordningen. Så har du lyst til at blive mentor, så kontakt en af os fra bestyrelsen, f.eks. ved at besvare denne mail.

Men allerede den 12. marts 2024 vil der være et arrangement i Golf Arenaen i Hørning, hvor der bliver mulighed for at afprøve formen i deres golfsimulatorer, inden vi for alvor kommer på græs. Vi har lejet alle ti baner i to timer fra kl. 19-21. HUSK at tilmelde dig i Golfbox inden den 5. marts. I Golfbox betaler du ved tilmeldingen.Se den tidligere udsendte invitation. 

Turneringskalenderen er endnu ikke helt færdig, men du kan se den foreløbige udgave her.

Betaling

Sidste frist for betaling, hvis du vil være med fra start, vil være den 15. marts 2024. Kontingent for medlemskab er 500 kr.  Betalingen skal ske ved bankoverførsel til konto: 7633-1047290. Det vil ikke være muligt at betale med MobilPay, da MobilPay har indført gebyrer på kunders betaling med MobilPay. 

Som noget nyt, vil betalinger til spise aften fremover også foregå i Golfbox i forbindelse med tilmelding til spise aften. 

Fortrinsret

På grund af et meget højt pres på vores bane har de forskellige Klubber-i-Klubben været i forhandling med hovedklubben om tidspunkterne for fortrinsret. Der er på baggrund af reserveringer i 2023 udarbejdet forskellige analyser af, hvor mange og hvornår der er booket spilletid. I 2023 har der i Dameklubregi været registreret i alt 1.187 bookinger på tirsdagene i tidsrummet 8 til 17. Vi har i hele 2023 spillet 31 tirsdage, og kun 118 spillere har reserveret i tidsrummet 16 til 17, svarende til knap 4 spillere pr. gang, og kun 3 spillere har booket kl. 17 eller derefter.

Det har derfor været vanskeligt at argumentere for, at Dameklubben skal have fortrinsret helt til kl. 17. Forhandlingerne er derfor endt med, at Dameklubben fremover har fortrinsret tirsdag fra 14.00 til 16.30, og at fortrinsretten lukker lørdag kl. 23.59. Det betyder, at jer der ønsker at spille ud efter kl. 16.30, skal være tidligt ude. Hvis denne nye beslutning giver udfordringer, så hører vi gerne fra jer. Ved sæsonafslutningen vil vi evaluere problemstillingen. Vi håber på jeres forståelse.

Sponsorer

Vi er ved at genforhandle vores sponsoraftaler fra 2023, og vil også i 2024 forsøge at få nye sponsorer. I 2023 fik vi to nye sponsorer, nemlig Hakuna Matata, som bl.a. ejes af Gull-Maj Drejer, men vi fik også dametøjsforretningen 'Første th', der ligger i M. P. Bruunsgade. For sæsonen 2024 kan vi allerede nu præsentere den første nye sponsor, GreenEtiq, som til vores først spise aften den 30. april kommer og præsenterer deres produkter. GreenEtiq sælger hudplejeprodukter med fokus på gode råvarer og bæredygtighed. 

Vi er altid på udkig efter nye sponsormuligheder, så hvis I har nogle forslag og måske nogle forbindelser til evt. interesserede sponsorer, så kontakt os.

Venskabs klubber

Vi har valgt at fortsætte med damerne fra hhv. Mollerup og Odder, men har valgt at sætte Aarhus Golf Club på pause. Til gengæld har vi fået en invitation fra Hammel, som vi har valgt at takke ja til. Vores venskabs matcher vil i 2024 være på følgende dage:

 • 21. maj - Mollerup / ude

 • 18. juni - Odder / ude

 • 3. september - Hammel / hjemme


Weekendudflugt

Weekendudflugten er fastlagt til den 8. til 9. juni. Nærmere informationer følger


Andre fastlagte arrangementer

 • 12. marts – Simulator golf i Golf Arena i Hørning - se vedhæftede invitation (max 30 pers.)

 • 28. maj – Regelgennemgang med Kenneth Rador

 • 4. juni - Som noget nyt vil vi i år deltage i Pink Cup – nærmere informationer følger

 • 8. til 9. juni - Weekendturen bliver afviklet. I får nærmere information senere

 • 21. august - Vi skal igen spille Bamsematch med Herreklubben, hvor vi skal forsøge at vinde den røde sløjfe tilbage på bamsen

 • 28. september – Hall of Fame

 • Endagsudflugt – dato m.v. er endnu ikke fastlagt

 • Vi fortsætter i 2024 med Puttekonkurrence, Drømmerunde og Årets damegolfer


Mange golfhilsner
Bestyrelsen
*****
Den nye bestyrelse har på et møde den 16. november 2023 konstitueret sig.

Formand: Anita Birch Trosborg

Kasserer: Gull-Maj Drejer

Sekretær: Anette Sørrig Damgaard

Medlem: Tina Grace Herluf 

Medlem: Kirsten Jakobsen

1. Suppleant: Vibeke Krog Pedersen

2. Suppleant: Karen Vestergaard

 

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.