Skip to the content

Opslagstavlen

27. marts 2020

Kære alle Damegolfere

På grund af Corona-virus har vi valgt at Dameklubben først starter op efter påske, den 14. april. DGU anbefaler at banerne skal lukke, indtil på tirsdag den 31/3, hvor regeringens hastelov forventes at blive vedtaget. Hasteloven betyder at regeringen kan lukke bl.a. golfbaner, campingpladser osv. Om de gør det må vi jo se. Men Aadalens bestyrelse har besluttet at åbne den store bane på søndag den 29. marts. Det bliver med en hel del restriktioner. Klubhus og drivingrange er lukket. I har modtaget en mail med restriktionerne fra Aadalens bestyrelse.

På grund af restriktionerne mener vi derfor at det vil være bedst at starte op efter påske den 14. april, hvor vi så håber på at restriktionerne er ophævet.

Information om sæsonen i øvrigt vil blive sendt på mail til jer senere.

Husk at betale kontingent til Dameklubben på kr. 500,-. Vores kontonummer i Handelsbanken: Reg.nr. 7633 kontonr. 1047290 eller Mobile pay 818631.

Med venlig hilsen

Dameklubbens Bestyrelse 

P.S. se invitationen til weekendturen 16. & 17. maj her.

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tivivl om i kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den at mistet Out Of Bounds.