Skip to the content

Opslagstavlen

Der har været en del spørgsmål vedr. Drømmerunden. Du skal altid have skemaet til Drømmerunden i din bag. Det er meningen at man efter spil når man har udfyldt og underskrevet sit scorekort, snakker med sin markør om der er nogle huller man ønsker at lukke. Hvis der er det skriver man antal slag på hullet og det underskrives af markøren. Skemaerne vil hænge på vores opslagstavle og er ligeledes vedhæftet denne mail. Man kan lukke et hul når man vil. Når hullet er lukket kan det ikke ændres. Drømmerunden er delt op i 3 rækker, hvor der er årets vinder i hver række. Slutregistrering 29/9. Skemaet skal afleveres senest 6/10.

Der afholdes igen i år puttekonkurrence over 3 tirsdage, du behøver kun at deltage 1 af gangene for at være med i konkurrencen. Der findes skema til notering af puts ved vores opslagstavle. Skemaet er ligeledes vedhæftet denne mail.

Turneringskalenderen hænger på opslagstavlen - eller se den her. Af denne fremgår ligeledes gruppeopdelingen i A, B og C rækken. På denne kan du også se datoerne for spiseaftnerne.

Vores venskabsturnering den 16. juni hjemme mod Odder er aflyst, da Odder ikke ønsker at være med i år på grund af Corona. De kommer dog gerne næste år.

Vores endags dameudflugt er fastsat til den 15/8-20. Nærmere information følger.

Vi har følgende sponsorer i denne sæson: Golfexperten, Vognmand Bomholdt, Vinspecialisen H.J. Hansen Vine, Brdr. Møller, Brasserie Mato, Skejby Dyreklinik ved Lene Trier og Stenbrogaard Bed and Breakfast v/Jens Stenbro Olesen.

Husk at betale kontingent til Dameklubben på kr. 500,-. Vores reg. og kontonummer i Handelsbanken: Reg.nr. 7633 kontonr. 1047290. Mobile pay 818631. Der er endnu nogle få stykker der ikke har betalt. Har du ikke betalt, tæller din runde ikke.

Med venlig hilsen

Dameklub-bestyrelsen

 

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tivivl om i kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den at mistet Out Of Bounds.