Skip to the content

Dameklubbens medlemsbetingelser

Dameklubben er åben for alle kvindelige golfspillere i Aarhus Aadal Golf Club over 18 år og med et handicap på max. 54.

 

Kontingent 2024

Års kontingent for 2024 udgør 500,00 kr.

Alle damemedlemmer i Aarhus Aadal Golf Club bliver hvert år inviteret til Dameklubbens åbnings turnering, hvor der vil være mulighed for at afprøve, hvad det vil sige at være medlem af Dameklubben. Åbnings turneringen vil være en 9-hullers match, hvor der efter turneringen vil være fællesspisning og lidt generel information om Dameklubben.

Har du ikke mulighed for at deltage i åbnings turneringen, er der også mulighed for at deltage på prøve 2 gange, hvor du kan gå med en fra Dameklubbens bestyrelse, før du beslutter dig for, om du ønsker at være medlem af Dameklubben.
Ønsker du at være med i præmierækken betales 75,00 kr. 

Nye medlemmer er altid meget velkomne. Kontakt Kasserer Gull-Maj Drejer på telefon eller mail, alternativt en anden fra bestyrelsen.

Indbetaling på konto: Reg nr. 7633 konto nr. 1047290. Husk medlems nummer og navn på indbetalingen. 

Kun betalende medlemmer kan komme i præmierækken, dvs. at fra den dag du har indbetalt kontingent kan du komme i præmierækken. 

 

Gæste spillere

Damer fra både Aadalen og andre klubber kan deltage i vores almindelige tirsdags turneringer for 75,00 kr.  Gæster fra andre klubber samt medlemmer i Aadalen på fleks kontingent betaler endvidere det fuld green-fee.
Du deltager ved at tilmelde dig på Golfbox under 'Klubturneringer' samt før udspil at indbetale beløbet på Mobilpay 818631. Gæstespillere indgår på lige fod med andre i præmierækkerne. Hvis din spille runde medfører en præmie, så kan den hentes personligt ved førstkommende præmie uddeling eller gennem et af Dameklubbens medlemmer. 
Se turnerings planen, hvornår der er præmie uddeling. Gæstespillere kan ikke kvalificere sig til Hall of Fame.

 

Sponsor medlemsskab

Er du damespiller i Aadalen og er du samtidig også sponsor er medlemskabet af Dameklubben gratis.

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.